Lite allt möjligt!

Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade nu. Men jag har faktiskt tänkt att göra ett blogg inlägg flera gånger. Men det har liksom inte hänt än, jag har liksom inte orkat. Men men, nu sitter jag här och skriver. Här ändå ingenting att göra och jag väntar på att mamma ska bli klar hos sjukgymnasten, där jag precis lämnade av henne. Nu ska jag försöka slå ihjäl en timme här i skolan, på samma sätt som jag gjort de senaste två veckorna. Alltså sitta vid facebook, kolla några bloggar och aa.
Vad var det nu jag skulle skriva.... Jo, jag kan ju börja med att jag och Hanna försöker sluta svära. När vi svär så får vi slå ett slag vart vi vill, dock inte ansiktet. Eller det har vi faktiskt inte sagt något om, men det gör vi inte ändå. Kanske vi ska börja göra det så vi verkligen fattar att vi inte får svära. Eller fast kanske inte är så bra idé, så ligger vi väl om en tid och är helt blåslagna nmed bruten näsa och svullna ögon så det var kanske ingen bra idé.

Jag har snart blivit frisk från min ordentliga förkylning också. Jagg flög på en riktigt stor jobbig förkylning i lördags. Det kan nog bero på att jag var ute förra fredagen och frös som ett as. Sen på lördagen hade jag lite ont i halsen och kände mig allmänt seg och trött, kanske inte så konstigt eftersom jag var ute på fredagen. Men på söndagen så var jag ännu mer hängig och låg i soffan hela dagen och kollade på tv. Jag hade svin ont i halsen och natten mellan lördagen och söndagen kunde jag inte sova någonting. jag somnade inte fören vid 04.00 och vaknade igen vid 07.00 och kunde inte sova. Så jag gick upp och gjorde mig en stor kopp Kamomill te och sedan la jag mig i soffan och kollade på barnprogram. Det blev lite lite bättre efter lunch, då jag en lite tid innan hade tagit en Ipren. Efter att jag tagit mig en dusch vid 15.00 så kände jag mig i alla fall fräshare. men hade så sjukt ont i halsen, men vi skulle på 14-års kalas hos Hanna, eftersom hennes lillebror fyllde år, och jag skulle med så jag var tvungen att fräsha upp mig. Sedan på måndagen så var jag helt täpt i näsan, ont i halsen, hes och sjuuukt förkyld. Jag har inte varit så förkyld på typ 3år så varför nu? Men kroppen kände väl att det var på tiden att jag blev förkyld. Men jag sket i det och jag begav mig till skolan. Det var bara att bita ihop och aa. Inte nog med det så hade jag fått hosta som pricken lver i:et. Wiihoo!
Och nu har jag snart blivit helt frisk. Jag har tränat som vanligt i veckan i alla fall, elelr försökt, men jag har inte varit ute och sprungit. Det väntar jag med tills jag blivit helt frisk, känner jag.

Vad har mer hänt.. Jaaaduu. Jo, Emy har fått mig att kolla på Gossip Girl. Jag hade försökt kolla själv men jag hade ingen text och det var verkligen ingen bra kvalité så jag sket i det. Men Emy visade mig en hemsida där man kan kolla på serier gratis och med rätt så bra kvalité. Och tro det eller ej så var det as bra och är typ besatt av det nu, så jag tackar och bockar till Emy. Nu har jag snart kollat klart på första säsongen. YEAH! Så ni som inte kollar på det, BÖRJA KOLLA PÅ DET!!! Ni kommer inte att ångra er!

Det var asmycket som jag skulle skriva här men kommer inte på allt nu...
Jo just det, kanske inte så jätte intressant men jag har nog kommit på att jag är lite avundsjuk/svartsjuk av mig... Alla är så himla vältränade, bra byggda och allt sånt. De är smarta, är duktiga i skolan, har bra betyg, ser bra ut och allt sånt. Men aa, som ni kanske kan räkna ut så är inte jag något av det. Det kanske är därför jag skrev det om jag är avundsjuk/svartsjuk annars om jag inte är det så hade väll jag inte skrivit denna text.

Det var nog allt jag kommer på nu. Det blev rätt så lång inlägg så hoppas ni orkar och har tid med att läsa hela. Kanske inte jätte intressant men men, jag försöker i alla fall, haha!
Nu blir det väll spännande och se när nästa inlägg kommer, haha, inte sant?

Första studentfesten avklarad, CHECK!!

Jaha då har det varit ett sånt hära uppehåll igen.... Men men, ni överlever nog.
I tisdags var det den första studentfesten! Temat var Djur/Djungel, haha ;) jag och Emily var djungel-människor ;) Vi hade en svart sopsäck med en massa tejp runt och sen hade vi köpt kroppsfärg på Buttericks som vi kletade in oss i, haha xd Fy fan va roligt det var! Är redan fett tagad till nästa studentfest! :D
Igår mådde man ju som man förtjänat, men det var det allt värt! ;)
Imorgon är det fest igen! Jennifer har fyllt år och det ska firas! :D

Ha det gött!

Löpning!

Var ute och sprang igår efter flera flera veckors uppehåll! Kändes as gött!! Stannade inte och vilade någon gång och då blir man ju faktiskt lite stolt! Man måste ju beröma sig ibland! :D

Löpning!

Var ute och sprang igår efter flera flera veckors uppehåll! Kändes as gött!! Stannade inte och vilade någon gång och då blir man ju faktiskt lite stolt! Man måste ju beröma sig ibland! :D

Hett temperament?

Då var det ett tag sen jag skrev här. Men men, ett litet uppehåll dör man la inte, eller ? ;)
Aja, det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Men aaa..
Drömde dock en jävligt äcklig dröm inatt.. Det var om spindlar i alla olika storlekar och de var precis vid mig vid datorn... HJÄLP!
Förresten så har jag fått ett jäva temprament på sistone.. Blir typ förbannad inombords jävligt lätt. På småsaker... Vad fan beror det på?

RSS 2.0