Grandma' & Grandpa'

Jag har ändrat min uppfattning om min mormor. Innan tyckte jag inte om henne. Tyckte hon var jobbig, självisk, ego och så vidare. Tyckte verkligen inte om henne. Men nu när hon fyllde åttio och vi firade henne i igår så läste hon upp sitt kärleks brev hon skrev till morfar 1961. Så himla gulligt. Och när hon dör så kommer jag bli så sjuuuukt ledsen.
Det är samma sak med farmor och farfar. De är helt underbara fast dem har sina brister. Men det har vi ju alla så vet inte va jag ska göra när farmor, farfar och mormor inte finns mer..

Varje sekund blir en sekund närmare.

Fan fan fan fan....! Två fucking veckor! Fan..

Godnatt!

Bra kommentarer

Jag älskar att kolla på Adela när man har fått bra kommentarer. Har fått bra kommentarer på Idrotten och Fotot. På Idrotten står det bland annat att VG inte är några som helst problem och att han vill at jag håller i en idrotts lektion och då är inte MVG helt omöjligt. Och det som är bra är att jag och Emmy ska hålla en lektion efter höstlovet så aa! WIIE! Har höjt mig i idrott, från högstadiet.
På Fotot står det att jag haft en bra utveckling i kursen och att på det senaste provet visade jag mycket bra kunskaper och att det ser ut som om jag får VG. Och A-kursen är slut imorgon så vi får hoppas att jag får VG! WIIE!
Jag väntar bara tills läraren vi har i svenskan kan skriva något bra, just nu står det bara att jag måste lämna in en fördjupning i språkkunskap för att kunna få VG, och det har jag gjort så hon ska bara rätta den och sen ska jag snart börja lära en klassiker om epoker och skriva en bokrecension och på den SKA jag få MVG! Haha, fick det på bokrecensionen om en annan klassiker förra terminen så nu ska jag vara minst lika bra. Och på filmanalysen som ska vara inne fredagen efter lovet ska jag också på MVG eller i alla fall VG och vi ska börja titta på filmen på fredag.
Det står också på Adela att mitt målbetyg är 5,83 och att mitt nu varande betyg är 5,95 så ja, jag är glad. Sen ska vi bara hoppas på att jag klarar matte provet på fredag som jag inte fattar ett skit av. Men men det blir nog bra och att jag får ett bra betyg på arbetet som vi ska lämna in på fredag om Yrkesroller i Mediekommunikationen.

Nice!

Kul att man har haft en underbar morgon! För det första så får man stressa till bussen därför att man äter frukost för länge. Och att Han inte sitter på bussen som han brukar, haha! För det andra så när man halvspringer till bussen så halkar man till för att det är frost på vägarna. För det tredje så när man väl är i skolan så ser man att vi redan har börjat och man går till sin lektion där vi bara ska kolla på någon dålig serie och när man kommer till lektionen så är det inga där och sedan kommer Diaz och säger att vi inte har någon lektion!
Så man skulle kunna sova i typ en timme till! Och nästa lektion som är Idrott börjar inte förrän tio..
Detta var en underbar morgon!

Love is in the air

Träning idag..
As skönt att vara tillbaka i skolan igen.
På torsdag ska Emy följa med mig och Hanna och träna och sedan ska hon följa med mig hem så ska hon sova här! Så grymt kul, är riktigt taggad! Haha!
Imorgon är det tisdag. Vi har bara engelska och idrott! På engelskan ska vi nog bara kolla på en sjukt dålig serie som vi gjorde idag eftersom vår lärare är pappa-ledig. Och på idrotten ska vi göra någonting med rugby fast man inte får tacklas, det är sjukt tråkigt... blää...
Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Lost och sedan blir det nog antingen tv:n eller sängen, hah.

En dag man inte försöker är en dag man inte får tillbaka.

Idag har jag inte gjort mycket.
Jag har pluggat lite. Har gjort klart APU uppgiften i Mediekommunikationen och sedan har jag kollat på några avsnitt av Lost. Det är ju as bra!
Det är nog allt jag har gjort. Ikväll ska jag kolla på The Event. As bra, lite förvirrande men det är bra.
Imorgon är det skola igen. Fan va två veckor går fort! Men ändå känns det som om det har gått tre, fyra veckor. Om en vecka har vi lov!! WIIE! Fan va skönt det kommer bli! Fast på måndagen ska jag jobba från ett till vi stänger vid sju. Aja, det är ju bara en halv dag, men ändå.. och jag får pengar! Wiiie! Resten av lovet ska jag antagligen till Emy med några andra och kolla film, sen ska jag träffa Ida, Veronica och Jennifer antagligen, sen ska jag kolla på One tree hill med Hanna och till sist ska jag vara med pappa på mässor och sälja kål och tjäna ytligare lite pengar. Så det blir ingen dag som jag får vila, haha.
Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt av Lost och sen blir det la tv:n och  The event och sen ska jag sova!

Glöm inte min foto blogg! http://fotografensusanna.blogspot.com/


Chips!

Ikväll ska jag och Hanna kolla på One tree hill! vi har köpt chips, dipp, pringels, cola så ikväll ska vi bli tjocka! Dessutom har mamma gjort äppelkaka! MUMMA!
Jag ska måla om i rummet som jag bytt till. Jag tänkte ha en vägg som är randig med färgerna lila, ljusblå och svart. Men vet inte vilken färg resten av rummet ska vara. Så HJÄLP MIG!


Meet me halfway.

Håller just nu på att "flytta", det menas att jag flyttar till min brors rum som ligger på andra sidan huset typ. Oj, när jag skriver så kanske det låter som om vi har värsta stora huset. Men det har jag inte, det kanske är lite större än en vanlig villa men det är inte AS stort. Det ser större ut utifrån än va det är. Haha.

APU dag nio, den sista dagen

Idag var det den sista APU dagen! När jag kom till bussen så står en klasskompis där så vi snackar en stund innan vi gick på bussen så säger han att han fått sitt "intyg" att han varit på APU och det har inte jag någon aning om att man skulle få så jag måste gå tillbaka dit nästa vecka för att få det... Aja, det är inte så farligt, haha. 
När jag gick till bussen idag efter att jag hade fått sluta så träffade jag Emily så snackade lite lite med henne och sedan träffade jag min kusin Amelie som var på väg till Sanna (hennes syrra, alltså min kusin, haha) så vi snackade en stund medan hon och hennes kille "cykel-gick" det var en trevlig liten stund.
Sen på morgonen när jag hoppade av bussen så började det såklart regna så tänkte jag att det inte regnade så mycket men direkt efter att jag hade sagt det så började det hagla och sen spö regna så var tvungen att ta upp paraplyet. och tro det eller ej så går paraplyet sönder... så fick stoppa ner det i väskan igen och när jag kommer fram så hade de inte låst upp för mig ännu så jag fick stå utanför i regnet tills de öppnade. Men som tur hade det slutat regna lite så det var lite mer än duggregn. Haha.
Sen så fick jag vara med när Carina skulle fota en sex månaders pojke. Men det gick inte så bra. Det gick bra i början men sen ville han verkligen inte fast han fick lite mat så de ska komma tillbaka en annan dag och senare på dagen fick jag vara med när hon skulle fota en ett åring och det gick lite bättre, han var så sprallig så det var svårt att ta kort på honom så det blev inte så många bilder som blev sådär toppen bra ni vet.
Men men det var faktiskt en lyckad dag på APU:n idag faktiskt. 

På torsdag så är det Halloween kväll på skolan så jag ska stanna kvar där och sen på kvällen så ska jag, Hanna och Emy träna. Emy ska följa med och prova på Body Pump om hon nu vill, eftersom det kostar nittio kronor om man inte har tänkt köpa ett gym kort där. As dyrt men men. Sen kan man ju säga att man ska köpa ett kort där men man inte ska det men man vill ju inte ljuga heller och om man gör det så kanske man får "ljugare" stämpeln, fast det tror jag inte men man vill ju inte riskera det, haha. Så om Emy inte vill betala nittio kronor så ska vi hoppa över träningen då och jag förstår henne om hon inte vill betala nittio kronor bara för att prova på. Men det hade varit kul om hon ville göra det, men det är upp till henne. Sen så ska hon sova hos mig, och det ska bli kul.

Imorgon ska jag och Hanna kolla på One tree hill och äta pringels. GOTT! Sedan så ska Hanna hjälpa mig att flytta in till min brors gamla rum, så få jag en egen avdelning kan man säga, haha!

Stranden

Bilder från stranden

Nya kläder

De här är kläderna som jag beställde.

Bilder

Lite av bilderna jag tog i skogen och hemma

Plugg i skolan idag!

Idag var det ingen APU! Haha! Var i skolan och pluggade från 08.00 - 15.00 och nu är det snart träning! WIIIE!
Jag redigerade 4GB bilder, puuh. Fast det gick väldigt fort faktiskt. Ni får se bilderna till helgen. Ska lägga upp de där och dem flesta ska jag lägga upp på min foto blogg!
Imorgon är det den sista APU dagen och min lärare skulle komma och kolla hur jag har det sa han idag så vi får se om han kommer, haha. 

Sen fick jag veta att Jockiboi i Kungarna av Tylösand har en blogg! Jockibois.se om ni vill kolla in den. Det sägs att han är värre där än va han är i Kungarna av Tylösand, hahaha. Själv har man inte läst den men ska göra det någon gång. Han är ju störd i huvudet, haha.

Aja, nu ska jag snart gå till bussen, ha det gött nu!

APU dag sju och åtta

Orkade inte blogga igår. 
Men det som hände igår på APU:n var att
jag satt på en stol
jag var med Carina och fotade HP bebisar. Jag fick fota en.
jag fick gå till stan med grejer.


Sen på kvällen var det träning. YEAH!

Idag på APU:n fick jag
Sitta mycket mer på en stol
Gå till stan med grejer tre gånger på en timme och en kvart
Fixa lite med ramar


Sedan när jag gick till stan med grejer så såg jag tre alkoholister och då tänkte jag att man aldrig ser kvinnliga alkoholister. Men när jag gick tillbaka så såg jag att det satt en kvinnlig alkoholist. Men det är väldigt sällan man ser dem. Alltså de kvinnliga. 

Imorgon ska jag åka tidigt till skolan för att plugga.
Sedan på fredag är det den sista dagen på APU:n! WIIIE! Haha!

APU dag sex

Idag har jag gjort det vanliga.
Suttit på en stol
Hängt upp ram-bitar
Gått till den andra butiken med saker
Nu är det bara tre dagar kvar där! Wiiie!
Fast innan var det så sjuukt tråkigt. Men nu har det blivit lite bättre men det är fortfarande tråkigt!
Dessutom var jag hemma nitton nollnoll idag. Tränade vid tio i sex och blev hämtade kvart i sju. När jag och Hanna var och tränade så såg vi Alicia. Hon som var med i idol som kom till slutaudition. haha.
Kul dag, jag vet!

Bil

Idag har min syrra varit hemma. Jag och mamma körde och hämtade henne. Jag fick ju såklart köra! jag vill ha körkort nuuuu!!! Känslan när man ska köra ut på motorvägen. När man gasar som fan så man känner hur det rycker till i bilen. Men sen finns det ju saker som man stör sig på. Det är bland annat när man är ute och övningskör och det kommer en bil bakom en och han lägger sig så nära att man nästan kan se ögonfärgen på personen som kör. Det är då man bara att det ska komma ut något på vägen så man måste ställa sig på bromsen så de fattar att de fattar att det kan hända något och att de ska fatta att de inte ska ligga så nära! HATAR det. Inte för att man ska bry sig om det men man blir stressad när dem ligger så nära. 

Denna vecka som kommer är det APU, fast denna vecka är det bara fyra dagar i stället för fem! Wiiie. Jag ska till skolan på torsdag och plugga. Pallar inte plugga men jag gör det hellre än att vara på APU och jag måste verkligen plugga.... Men veckorna går ju sjukt fort så det är snart helg och det är ju samma sak som APU:n är slut!!! Haha!

Asså ååh! Jag vill åka till New York och London!! Min syrra och hennes pojkvän var i New York för inte så länge sedan och dem bilderna man har fått se där ifrån så vill man åka dit! Så sjukt häftig stad. Min fotolärare har varit där och min klasskompis har varit i L.A och man blir ju inte lite avis när man ser bilder där ifrån...
Sedan har syrran och hennes pojkvän varit i London med och det är samma sak där. När man ser bilder så vill man bara åka dit. Man blir ju inte alls avundsjuk eller så..
Så jag och Hanna bestämde idag att om två år ska vi åka till London en vecka och om tre år när hon också tagit studenten så ska vi åka till New York och Miami och O.C! Vi planerar i förväg, så vi ska börja spara pengar nu så vi kan åka dit.
Och jag har gjort en sjukt bra start på att börja spara var att beställa kläder, haha. Nu ska jag bara köpa ett par röda convers och en ny vinterjacka också sen kan jag börja spara! Haha!

Gubben i lådan - Daniel Adams - Ray
En så sjuukt bra låt!

Lucia!

Idag har jag jobbat och det var faktiskt mycket folk idag, det brukar inte vara så mycket folk på lördagarna men idag var det mycket. Det är ändå skönt eftersom då går tiden mycket fortare.
Precis nu när jag satt och skrev så fick jag näsblod. Jag har nog inte sovit tillräckligt.. 
Aja idag har jag också röstat på Ida för att hon är en lucia kandidat för halmstads lucia. Hon ska vinna, sjunger sjukt bra och passar bra som lucia! RÖSTA PÅ HENNE!
Skicka K5, ditt namn och din adress till [email protected] !  Rösta rösta rösta! Gå in på http://hallandsposten.se/mera/lucia/1.607275-ida-karlsson för att se hur hon ser ut! :)
Hon ska vinna!
En lucia ska kunna sjunga, right? Därför! Rösta på IDA!!!!
Nog om det.
Ikväll ska jag slappa och ta det lungt. Imorgon kommer syrran hem. Träffar henne några gånger om årret, och det är inte många. Så det ska bli kul!

Emy                                        &                                               Jag

APU dag fyra och fem

Hann inte blogga igår eftersom jag kom hem strax efter nio och då skulle jag laga mat och sen fixa mat som jag kunde ha till lunch idag så det blev sent och jag var as trött.
Men igår på APU:n fick jag göra det vanliga.
Sitta på en stol
Gå till affären i city
Sätta foton i album
Fick till och med sluta fyrtio minuter tidigare så hann med en mycket tidigare buss som jag inte räknat med


Idag har jag fått:
Sitta på en stol
Vara med när Karina fotograferade en sex månaders flicka
kolla på när Magnus redigerade bilder till HP på HP bebisarna
och fick till och med sluta en och en halv timme tidigare så var hemma innan dem ens hade stängt affären, SKÖNT


Nu börjar det bli lite roligare men det är fortfarande tråkigt...
På torsdag har jag ledigt från APU:n för att åka till skolan och plugga. Har sjukt mycket att göra. Men det ska bli skön att komma till skolan och se hur dem har det utan mig, haha. Nej men jag ska faktiskt plugga och hoppas på att det finns några roliga människor som man kan umgås med så man inte sitter helt själv, men det kan ju vara skönt det med. Och sedan ska jag spöa Hanna i pingis, men hon kommer nog spöa mig eftersom hon har tränat nu när jag har varit på APU, fuskare. Nej men låt den bästa kvinna vinna!
Sen när jag är i skolan ska jag fixa massa bilder och så, så att jag kan lägga ut på min foto blogg och på fotosidan.

Nej imorgon ska jag jobba så det blir nog snart sängen. Skönt att sova! LOVE IT!

APU dag tre

Idag har jag:
Varit med Magnus och fotograferat några på Viktoria kliniken.
Fixat klart ett album med foton på en bebis och ett på fyra kusiner
Suttit på en stol och chillat
Tagit exempel bilder
Gått till den andra affären


APU suger!!!!
Men snart är denna veckan över och sen är det bara fem dagar till. Måste stå ut men hade hellre dött nu alltså...

APU dag två

Idag har jag fått vara med Karina när os fotograferade bebisar till HP mellan ett och fem.. Timmarna gick fort och helt plötsligt sitter jag här.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men kommer iaf hem i tid imorgon alltså kommer hem typ sju och inte åtta, halv nio..
AS tråkiga inlägg under två veckor men aja ni får stå ut..

Godnatt!

APU dag ett

Idag var det första dagen på APU:n..
Idag har jag fått:
Sätta Göte Karlsson Foto stämpel på massa kort
Gå fram och tillbaka från Göte Karlsson Foto i stan med massa saker
Sitta still på en stol
Varit ute och tagit exempelbilder, helt själv..
Jag hade mycket hellre suttit i skolan och pluggat kan jag ju lugnt säga.. 
Fan..

Nu mera kommer jag skriva vad jag har gjort på min APU i två veckor.. Kanske inte så roligt för måste komma ihåg vad jag gör om dagarna så att jag kan berätta för läraren vad jag har gjort när jag kommer tillbaka till skolan...

10-10-10

EEEY!! Idag är det den 10/10-10! Värsta coolt!
Idag har jag, mamma och pappa varit och besökt mina bröder i deras nya lägenhet. Dem bjöd på våfflor med sylt och grädde. MUMS!

Imorgon börjar APU:n pallar inte nu när jag har fett mycket att göra i skolan. Fast jag har gjort klart mitt svenska arbete. Nu är det typ bara fem saker kvar. YIPPIE!!
Jag känner bara att jag vill sitta i skolan och plugga dem här två veckorna. Måste fan klara matteprovet!

Nu blir det tv och sen sova!

Suck.

Idag så har jag och hanna varit på stranden med mamma och frasse. Jag passade då på att ta kort på henne i mot, med och sido ljus som vi ska göra i foto profilen.
Sen har vi kollat på film och tagit kort ute i alla löven, haha.
Ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat... 
Blää, suger att plugga på en lördag kväll men måste man så måste man. 
Nästa vecka har vi APU i två veckor. APU är som prao.
Så vi har fått as mycket att göra.
Vi har matte prov fredagen efter APU:n
Inlämning av mediekommunikation, och frågor
Ska skriva loggbok så att man ska kunna berätta vad man har gjort på sin APU i foto profilen
Skriver ett arbete om teckenspråk
Historia fördjupningar, två stycken
Asså det låter kanske inte så mycket men det är as mycket om man siktar på dem högre betygen...
Men nu ska jag typ sova är as trött och imorgon blir det nog mer plugg, sedan ska jag nog hinna med att skriva ett inlägg och chilla lite..

Just the way you are!

HAHAHA!! idag när vi hade Mediekommunikation så kollade vi på den första Ipren-reklamen och då fattade jag vad Ipren-mannen var utklädd till! Han är ju utklädd till en Ipren-tablett! HAHAH! Jag har itne fattat det förrens nu!
Sen som vanligt på fredagarna (typ) så bjöd läraren oss på varmchoklad! MUMS!

Sen när vi hade matte så gjorde vi hemuppgifterna. Det är uppgifter som sammanfattar allt man har räknat i kapitlet. Och om man kan dem uppgifterna så klara man i alla fal godkänt på provet, så det är det jag siktar på.
Så när vi satt och räknade så kom läraren och kollade hur det gick så sa jag att det gick bra typ och så frågade han hur man skulle rita linjen och så frågade han var linjen skulle skära och så sa jag var och det var rätt och sen var K skulle sitta så gjorde jag rätt igen! Fattar ni?! Jag rätt på matte! WIHO! Sen så kollade han på uppgiften jag gjorde innan och då sa han att det var rätt det med så då blev det helt plötsligt mycket roligare och räkna matte! haha.
Sen så snackade jag, Mimmi, Filip och Emmy om räk-mackor men ägg och majonäs. Så sjuuukt got! Så sa jag att man ska ha ett salladsblad, en skiva gurka och en liten bit tomat. Fast då skulle man ta bort "snoret" det som finns inuti tomaterna. Det tyckte Filip och Emmy var roligt. Det är ju sant. Det ser ju ut som snor och det är helt geggigt. BLÄÄ, så om man ska ha tomater så ska det vara utan "snoret" haha!

Nu har jag bakat ett kladd-kaka, eftersom jag fick MVG på Kamerans grunder-provet igår. På kladd-kakan skrev jag "MVG" med florsocker! Haha. Sen när Hanna kommer ska vi baka chokladbollar eller negerbollar som vissa säger.
Jag säger också det ibland, men det finns ju dem personerna som säger att det är fel med att säga det eftersom det är "rasistiskt" mot dem som är mörkhyade. Men asså hallå! Dem mörkhyade har inte någonting med negerbollar att göra! Men jag tycker det är fel att säga neger, för jag har fått lära mig att neger betyder smuts och hur kul skulle du tycka det var om någon gick och kallade dig smuts! Inte så kul alls va?

Ikväll så kommer som sagt Hanna och så ska vi kolla på film. vi ska bland annat kolla på One tree hill och någon skräck, och sedan någon icke skräck! haha

Jag har också skapat en foto blogg! gå gärna in där och kolla!
http://fotografensusanna.blogspot.com/

YEEEEES!

Jag säger bara MVG!
Säger inte mer och nu ska jag sova!
Blir nog ett längre inlägg imorgon, om ni har tur!

Waiting!

Sitter fortfarande i skolan.
Men nu har jag slutat.
När jag, Emy, Johanna och Emma satt och pluggade i ett grupprum så fick vi varm choklad av läraren! MUMS!
Har prov imorgon, och just nu känns det bra men vi får se hur det går.
Vi får väll hoppas på det bästa.
Just nu sitter jag också och väntar på Johanna som ska komma tillbaka från Netto.
vi får väll se när hon kommer, ska gå till bussen om åtta minuter.
När jag kommer hem så funderar jag på att baka kladdkaka! MUMS!
Nu kom Johanna tillbaka.
Men hon var redan inloggad på en annan data i en annan datasal så nu sitter jag själv i alla fall..
Tråkigt men ska ju snart gå om sex minuter.
Hoppas det är någon rolig på bussen som kan underhålla en.
Annars blir det la musik, som vanligt.
Det är ju inte så dåligt det ju.
Jag tänkte att jag kunde lämna in mitt engelska arbete idag men det blir nog imorgon!

Blää!

Just nu sitter jag i skolan och kommenterar bilder på fotosidan.se. Vi ska ha kommenterar tjugofem bilder tills imorgon och jag har typ bara två elelr tre bilder kvar! Happyface!
Ikväll är jag nog ensam hemma, så måste komma på något att ha till kvällsmat! Men men jag kommer nog på någonting. Förhoppningsvis.

Jag är fortfarande på lite lite lite dåligt humör för det som händer igår med mamma att hon "sa" att allt var mitt fel! Eller hon sa inte att allt var mitt fel rakt ut men hon menade det! Fan...




Just my fault?!? F**K NO!

LÄR DIG ATT LÄSA ETT SCHEMA! NÄR BRUKAR VI VARA KLARA PÅ TISDAGAR?!!
Blir ju bara så jävla förbannad!!!!!!! Allt är mitt fel nu eller?!!!!??!! Det är fan lika mycket DITT fel!!!!
Där var min tisdag kväll och kanske till och med onsdag morgon/förmiddag förstörd!!!!

Bilder på biblioteket!

Sitter just nu i skolan. Har slutat för dagen och det gillas starkt! Nu ska jag och Emmy planera en idrottslektion. Vi ska hålla för journalistklassen och musikklassen! Dem ska få lida säger jag bara, haha. Nej jag skojjar bara. Jag tänkte först ha lite styrka i början men nu har jag nog ändrat mig. Ska snacka med Emmy om det också så hon går med på det. Men vad vi ska planera säger jag inte för jag vet att Hann läser denna blogg och hon läser journalitik! Så det får bli en överraskning!

Jag tänkte lägga upp lite bilder som jag tog på biblioteket när det var mörkt. Det var ju ett tag sen men man brukar ju säga "Bättre sent än aldrig" haha!






















Something!

Vet inte riktigt va jag ska skriva idag.. 
Har inte så mycket att berätta.
Ska hoppa in i duschen nu.
Tränat idag.
Planera vad jag och Emmy ska göra på våran egna idrottslektion imorgon efter skolan.
Aja, skriver nog mer en annan gång.
Som sagt, ska duscha nu och sen blir det sängen.
Till sist, det finns faktiskt snygga ettor på skolan! :o
Oh my God!

Love the way you lie <3

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Booring!

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva idag. Var på fotboll idag gick sådär blev 2-2.
Jobb imorgon också, är helt sjukt trött..
Är det någon som har ett tips på ett namn som man kan ha på sin fotoblogg?
Det blir nog en film kväll ikväll eftersom man ska jobba imorgon.
Har ni några bra tips på filmer? Isåfall får ni gärna kommentera det bara det inte är skräck, hehe.
Fan, va mer kan man skriva?
Så jävla tråkigt inlägg detta blir.
Imorgon blir det tjugofem års kalas.
Har så sjukt tråkigt, vill hitta på något, känns som alla har något att göra.
Blää.

Moving!

Idag i skolan skrev Historia prov och jag tror jag kommer klara G, ord och begrepp var inte riktigt min grej, svarade typ på tre av åtta ord så aa.. Men men i övrigt gick det nog bra.
Sen när vi hade Mediekommunikations prov så gick jag in med inställningen att jag skulle få IG, att jag inte ens skulle behöva skiva något men när jag gick ut ur klassrummet så gick jag ut med inställningen att jag faktiskt kunde få ett G på provet. Det vill säga att det gick mycket bättre än va jag hade förväntat mig! Jag svarade faktiskt på typ sjuttioåtta procent av alla frågor så aa, man får väl säga att det gick bra! Jag ska fan ha ett G på det dära provet!
Sen på matten så räknade vi inte som vi brukar eftersom vi räknade alla tillsammans med Börje (läraren) vi gjorde alla uppgifter på tavlan och hjälptes åt och jag tyckte att det var mycket bättre för mig därför att jag sjukt svårt för matte och jag fattade mer när vi gjorde uppgifterna tillsammans och Börje förklarade hur han gjorde och så.. Sen finns det en sida som dem gör reklam för på spotify. Det är en sida där man kan "lära" sig matte och där dem går igenom hur man gör olika saker. Det finns mini mini lektioner för Matte A, B, C, D, E och sen finns det när kändisar visar hur man gör. Det är bland annat Dogge doggelito och Katrin Zytomierska. Det är faktiskt en bra sida! Sidan heter www.Matteboken.se
När jag kom hem idag så säger mamma att det är någon som har sökt mig. Att hon ringde flera gånger igår kväll på min mobil och jag inte har svarat och sen att hon ringde kvart över sju i morse. Men det är itne någon som har ringt mig, och det har varit pappa som har svarat när hon har ringt hem och hon uppger sig att heta Jennie. Och pappa har gett henne mitt mobil nummer men då visar det sig att han har gett henne fel nummer, alltså mitt gamla nummer... Smarthead!
Sen idag så har min bror flyttat tillsammans med min andra bror! Så nu ska jag flytta in i hans rum! Vi kanske ska göra om bådas rum. Alltså både Simon och Basses rum (Det är Simons jag ska "flytta" till) Vi kanske ska måla om och fixa så att det blir ett "mys" rum i Basses rum och sen ska jag sova i Simons rum, haha!
Nu kommer det bilder på mig och Eric när vi var i fotostudion på skolan!


RSS 2.0