Audi TT

Shit va trött man kan vara... slocknar vilken seknd som helst... Sitter och kollar på tv med pappa medans mamma har symöte med hennes f.d jobbakompisar. Och det var en som hade en as FET AUDI! En Audi TT! AS nice!

Det är tyvärr bara två dagar kvar på praktiken... Fan, vill inte tillbaka till skolan. Men men, var och köpte en blomma till de som tack för att jag fick vara där i 3 veckor! =) 

Jag vet inte riktigt va jag mer ska skriva.. har verkligen inte någon aning.. Hehe, men jag redigerar lite bilder nästa vecka förhoppningsvis så ska ni få lite bilder att kolla på ;)

Sommartid!

Jahop då var det sommar nu då, eller i alla fall i tiden (?) ändrade ju klockan till sommartid i natt :D
Igår kollade jag och Hanna på One tree hill och Life as we know it :) Vi hade köpt Cola, naturgodis och chips och vi hade sagt att vi skulle vara uppe tills man skulle vrida om klockan, sagt och gjort. Men vid 12 någonting så somnade jag i  typ 30 minuter men sen kunde man vara uppe ett tag till, hehe ;)
Så klockan blev nog 04.00 innan vi bestämde oss för att släcka lampan och sova :D
Sen så var vi ute och tog lite bilder vid 19.00, det var roligt! ;)

Men men, nu är man lagom trött och klockan är snart redan halv 5 :o helt sjukt va tiden går fort nu ;)

Hinner inte riktigt..

Jaaaaahooopp.... Då sitter man här och skriver ett inlägg igen.. Jag suger verkligen på att uppdatera. Right?
Jag hinner inte blogga i dessa tider. Mina dagar ser typ ut såhär nu för tiden:
- Praktik
- Plugg
- Teorilektion
- Träning
- Hem och sova typ
Aaaaa, jag har fullt upp så jag hinner bara inte. Men det possitiva är att jag har blivit erbrjuden sommarjobb! :DDDD HAPPY!! på min praktikplats som är på konditoriet i Harplinge som ni nog redan visste, haha! Men åååh, jag bara älskar att vara där! Människorna som jobbar där är typ de snällaste som finns! De tycker att jag är den bästa praktikanten de haft! :D Det är inte lite bar att få en sådan kommentar huh? :D
Jag har så sjuuukt jävla roligt på praktiken, har aldrig haft så bra plats!
Människorna som jobbar där är helt underbara! :D

Vart kommer man?

Vart kommer man egentligen när man dör?
Himlen?
Helvetet?
Blir man en ängel?
Finns en själ kvar och är alltid med en?
Är den som har dött alltid med en alltså sitter han/hon på en stol i samma rum, på garderoben m.m?
Föds man i ett annat liv?
Som ett djur?
I ett annat land?
Eller är själen, kroppen borta?
Finns inte mer?
Man kommer till världen där solen alltid lyser och där det finns fina långa stränder med vit sand?
Man bara somnar in och aldrig vaknar?
Det är många som tror på det sista tror jag. Men jag vill tro att personens själ är i samma rum, sitter på en stol eller jämte en eller liknande. Men man känner sig så ”konstig” när man tänker på det.
Själv är jag rädd för döden. Eller inte rädd men läskigt. Man vet inte vart man kommer.
Vart kommer man någonstans?

Har inte fattat att mormor inte finns mer. När mamma åker till hennes lägenhet känns det som om hon är hemma och lagar mat, kokar kaffe, ber om hjälp till att ta ner någonting från hennes loft.
Jag har inte fattat det än, och jag vill inte fatta det heller.
Att hon är borta och aldrig, aldrig mer kommer tillbaka...
Fan...



Älskade mormor! <3


bortskämd Stockholms fjortis...

Kollade på Big Brother avsnittet från igår för ett tags sen. Blir så sjukt trött på Roza, tycker att hon ska åka ut nu! Hon sa bland annat ”Fattar inte att det finns sånna människor som äter typ 100 ggr per dag. Jag äter bara ett mål om om dagen” (Med en sjuk stockholms dialekt) När de äter som vanliga människor typ. Typ frukost, en rejäl portion till lunch, fika/mellanmål, rejäl portion till kvälls mat och kanske något senare på kvällen.
Hon är dum i huvudet. Alla ska lyda henne och om de inte gör det så är man typ dum i huvudet. Och typ Nicky (Hennes ”pojkvän”) inte gör som hon säger så säger hon ”Jag gör slut”/” vi är inte tillsammans längre” Eller när Nicky sa att han skulle bli tjock på skämt så sa hon ”Om du blir tjock så gör jag slut. Punk och slut. ” IDIOT! Jävla bortskämda stockholms fjortis!
”Det är det som gör mig förbannad är när folk prioriterar andra framför mig.” typ en sån mening kan hon slänga ut sig. Vadå bortskämd och måste stå i centrum hela tiden....?


Trötter?

Åååååh, jag älskar verkligen min APU! :D
Idag fick jag baka bröd med Johan och sen hjälpa Agneta att ganera 8 smörgåstårtor och 2 stycken landgångar :)
Imorgon så ska Linus jobba igen eftersom Lalle är sjuk. Men det kommer nog gå bra, hehe (a)

Aja, ikväll är det träning som gäller! GÖTT! 

Btw.. Fy fa va trött jag är nu för tiden. Denna vecka har jag gått och lagt mig som senast vid 21.30. I tisdags gick jag och la mig vid 21.00 och igår vid 20.30! Det är fan helt sjukt! :o Men fett skönt att sova :D hehe (a)

Skön låt! <3


Är du glad Susanna?

Jahop... Då sitter man här igen.
Jag älskar min APU plats! :D Underbart. Idag var Linus där och jobbade ( snygg ).
Fick sluta 12 istället för 13.00. AS nice! Jag ficik med mig hem en rulltårta som var fyllt med någon choklad kräm. As god! :D Igår fick jag hem en påse bullar och i måndags fick jag hem några frallor! :D
Undra vad jag får imorgon? Inget alls kanske? Aja ;)
Sen idag så har jag varit och lämnat in CV till två ställen. Maxi och Willy's, båda på Flygstaden. Sedan så var det utvecklingssamal också... Det suger. Men men måste göras. Får lite beröm och så, Klf:en säger hur duktig man är och att man bara ska fortsätta som man gör och lägga ner lite mer krut på matten och engelskan, hehe (a)
Sen gjorde jag nog inget mer.
Jo just det. Jag har ju skrivit in mig på Activ trafik (Körskola)!! :D Och dessutom bokade vi in första körlektionen! :D AS nice!! NU ÄR DET NÄRA!! :D
Är så sjukt glad och lycklig nu! :D Hahahah! :D LOOOVE!!!

APU.

nu är det APU!! Veckorna11, 12 och 13 är de det. Asså jag har aldrig varit så glad för en APU plats som denna. De här männiksorna är nog de snällaste som finns :D Jag har fått hjälpa till med att göra smörgåstårta, bakat Västkustknäcke, Grönkålsknäcke, surdegsbröd, semlor och så vidare! As roligt, och sen har jag världens bästa tider med 08.00 - 13.00! :D Idag fick jag till och med sluta en halvtimme tidigare! :D Living the dream! :D <3
Ja just, det kanske ska säga vart jag är någonstans. Jag är på Börje's det är ett konditori i Harplinge! ;)

Veronica och Tim

Här är bilderna som jag tog på Veronica och Tim på sportlovet! :)



Kladdkaka och fruktsallad!

Nu ska jag snart lägga upp bilder på Veronica och tim som jag tog på Sportlovet, hehe (a)

Igår fick jag lite lite panik. Min externa hårddisk slutade att fungera. Hade inte varit helt för roligt om den hade varit sönder. All min musik, alla mina filmer, bilder, skolarbete mm.
Jag orkar inte att berätta allt men jag gick till min foto-lärare och han fixade den med hjälp av en gammal elev som var på besök. Sen fick jag et liten frigolit bit av vaktmästaren som jag skulle ha som stöd så att inte själva disken skulle åka fram och tillbaka, hehe :) Miiket sneeelt! :D

Idag så var det sista gången vi hade Martin i Mediekommunikation... :( fan. Han var underbar som person, snäll, rolig, har humor och var otroligt duktig på det han gjorde.  Men som lärare kanske han inte var jätte bra.
Så idag så bakade vi kladdkaka och gjorde fruktsallad! :D AS gott blev det! :D

Ikväll så ska jag på 15 års kalas hos mina kusiner. Det blir treligt! :) Sen så fyller min bror år idag också! Grattis grattis grattis på er båda! :D

Parfotografering!

Idag så fotade jag Ida och Måns till mitt parprojekt! :D Fy fan va roligt det var! Har nog aldrig skrattat så mycket när jag fotograferat någon/några, hahaha! :D Tack så jätte jätte mycket!
Bilder kommer upp imorgon förmodligen! :D

Riktig ångest.

Idag hade vi möte med jobbet.. Asså jag har nog aldrig varit så nära på att börja gråta inför andra människor när man sitter i ett möte ( Svårt att förklara men ni fattar nog ). När jag kom hem så frågade pappa hur det gick och när jag svarade var jag så jävla nära på att börja gråta. Jag kunde knappt prata eftersom om jag hade öppnat munnen så hade jag börjat. Och det var inte för att jag var ledsen, utan jävligt förbannad!
Asså chefen... Affären känns som ett fängelse. Han är diktatorn.. Alla tycker typ att det kommer bli bra.. Men jag tvivlar på det.

Jag ska vara den glada, söta, snälla tjejen. hon som utstrålar glädje.. Och ja, det gör jag i skolan. Jag älskar att vara i skolan bortsett från allt plugg och så ni vet. Älskar mina kompisar och gemenskapen vi har i skolan. Jag är kanske inte skolans bästa elev, men jag har inte ig i något ämne, jag har i alla fall G.
Men, jag får psykiskt/mentalt dåligt. Alltså riktigt dåligt. Jag hatar verkligen mitt jobb. Jag har sagt det förr och jag menar det verkligen. Jag sitter vid matbordet innan jag ska gå till jobbet och har seriöst ont i magen för att jag mår så dåligt och för att jag hatar jobbet.
Jag är seriöst när jag säger detta. Jag mår så dåligt med mitt jobb så det går ut över skolan. Jag kan liksom mer eller mindre konsentreara mig på grund av att jag oroar mig inför helgen.

Så för en timme sen typ så bestämde jag mig för att säga upp mig och säka jobb någon annan stans. Jag ska gå in någon gång under veckan eller så i början av nästa vecka och pappa ska följa med mig. Han erbjöd sig att gå in själv utan mig och berätta att jag slutar. Men så svag är jag inte. Jag är stark och säger upp mig själv med pappas stöd i ryggen.

Bullar

Idag har det varit en chill dag. Jag och mamma har bakat bullar! :D Det blev bullar med jordgubbar och Nutella och vanliga kanelbullar :D Sen så gjorde vi ett expriment och la Nutella i några bullar i stället för kanel och socker ;) haha
Bullarna blev as goda! :D Mums!
Nu ska jag kolla på film!
See ya!

Underdog - You me at six

Just nu sitter jag vid matvordet och lysnar på "Underdog" med You me at six med ett hunden hängandes  på mitt ben.. Så mysigt! :D
Kom precis in efter att at hjälp pappa med att tvätta Volvon medan han tvättade Chevrolet:en ;) Han blev nöjd med tvätten ;)
Sen har jag bakat kladdiga choklad snittar. De blev AS goda! :D Sen så ikväll ska vi ha en as god efträtt som gjordes av den snygga Eric på Halv åtta hos mig i veckan ;) Den såg sjukt god ut och hoppas den blir det också ;)



4 Mars!

Fjärde Mars... Fjärde Mars... Fjärde Mars... Fjärde Mars...
En fucking månad har det gått.. Har fortfarande inte fattat det... Kmmer nog aldrig att fatta det.. Fan...
Dess utom var det begravning idag.. Fy fan.. Kan inte fatta det.. She's gone...
Älskar dig mormor! <3

Idrottsdag!

Jaha, idag har vi haft idrottsdag! Det var så sjukt roligt och jobbigt!
vid 12.00 - 13.00 så hade jag Cross/Challange (Stavning?), så sjukt jobbigt men så sjuukt roligt! :D Sen vid 14.00 - 15.00 så hade jag Zumba. Det var första gången jag testade det och det inte inte jätte bra men det var sjukt roligt! ;) Man behövde kunna rulla på höfterna och lite kordination och jag har inget av det, haha! Så ni kan ju gissa hur det gick för mig, men jag fick i alla fall en timme med mcket mycket skratt, haha! :D

Nu är jag sjukt trött och kroppen säger " Gå och lägg dig " Men hvudet säger " Stanna uppe, du får inte missa Big Brother " hahahahah! 

Nu ska jag till tv:n och kolla på Halv åtta hos mig. Så sjukt bra det programmet är! :D

Zumba & Cross/challange (?)

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här.. Det är därför jag inte uppdaterat på någon dag, haha.
Men men, på gymmet idag så var snygging 1 och snygging 2 där! Så sjukt snygga. Fast snygging 1 är lite lite snyggare (a) Hahah, jaja...
Imorgon är det idrotts dag och jag ska ha Zumba och Cross/challange (stavning?) ! :D Det ska bli as nice! Börjar 12.00 och slutar 15.00! ;)

Aja, nu är der i alla Big Brother! Hahaha! ;D

RSS 2.0