Mat dagbok!

Idag på idrotten efter att vi slutade fick vi en uppgift. Det var att vi skulle skriva en mat dagbok. I den ska man skriva ner allt man äter och dricker varje dag under en vecka.
Så under en vecka kommer jag skriva vad jag äter varje dag! Haha inte så roligt kanske men jag måste göra det för att komma ihåg vad jag har ätit haha!
Så idag har jag ätit taco-gratäng med ett glas vatten, när jag kom hem tog jag ett glas mjölk och en liten bulle som jag sedan tränade bort på träningen, sedan innan jag åkte till träningen tog jag en banan, efter träningen drack jag en Gainomax och när jag kom hem åt jag spagetti och köttfärssås med ett glas mjölk och ett glas juice.
Vi skulle börja att skriva ner från lunchen och fram till nästa tisdags frukost.

25

Kul att man får skriva om hela sitt Historia arbete som är på sex sidor... När jag skulle öppna dokumentet för att skriva ut det så stod det "<crs:ColorNoiseReduction>25</crs:ColorNoiseReduction>" över hela dokumentet och det var på arton sidor.. Pappa försökte fixa det så jag inte behövde skriva om arbetet men det funkade inte på vilket sett jag än gjorde så det var bara att sätta sig och börja skriva om det.. Faaaan! aja nu är det gjort i alla fall.

Food..

Fy fan, ska aldrig mer äta mat... Är så fruktansvärt mätt! Usch.....

When it was good!

Igår åkte jag och hanna in och tränade vid tjugo i nio. Vi tränade i en och en halv timme. Vi gick på rullbandet i tjugofem minuter, tränade triceps, biceps, fram och bak sida lår, rumpa och lite balans. Så jag tyckte vi var väldigt duktiga igår!
Sedan gick vi till en lampaffär för jag skulle kolla på en lampa till mina bröder men den var alldeles för dyr så den får de inte. Men när vi skulle gå till stan så såg vi att det kom en polisbil som vinkade in en personbil. Så stannade personbilen och polisbilen bakom, så satte polisen på blåljus och gick och snackade med han/hon som körde personbilen. Så jag och hanna blev helt till oss. Så när vi hade gått över övergångsstället [duktiga som vi är] så ser jag att poliserna kolla  på oss som om vi var dumma i huvudet eller gick på något, haha. Sen när vi hade gått förbi platsen där poliserna snackade med han som körde personbilen så vänder jag mig om och ser att polisbilen är borta så stannar vi till och kollar om den bara körde och vände och det gjorde den så när vi ser att den kommer så börjar vi gå och när poliserna kör förbi oss så kollar de på oss igen som om vi gick på något, hahaha! Sedan när vi är i stan så ser vi att polisbilen står lite längre fram och snackar med en annan om antagligen samma sak. Så när vi går förbi de och poliserna hade satt sig i bilen så för tredje gången kollar de konstigt på oss, haha, och samma sak när de kör om oss igen. Det var roligt. Men sen när vi sitter och äter på Peking så ser vi att poliserna går förbi utanför och kollar sig omkring, haha! Så det var mycket polis den dagen! Yeah! Haha!
Sen när vi ätit klart och fixat med Hannas Ipod så går vi och shoppar lite. Vi köpte bland annat en olja som ska vara bra för håret.
Det ska göra så att håret tål mer, inte blir så torrt och att det börjar växa väldigt mycket.
Så när vi kommer fram till kassan så säger kassörskan: Är detta något för håret som en bloggerska har tipsat om? för det har varit många tjejer i er ålder som kommit in och köpt det på senaste tiden.
Så svarar jag: Jag vet inte men Hanna sa det att det skulle vara bra.
Så svarar Hanna: Ja det ska vara bra för torrt hår, göra så att håret tål mer och att det börjar växta snabbare. För jag läste det på en blogg. Och hon hade lagt upp en före och efter bild och håret hade växt långt på tre veckor typ.
K: Jaha, för om jag hade berättat för kunder som frågar vad det är för något hade jag sagt att det är för om man har problem med magen.
J & H: Hahaha!
Det var lite roligt faktiskt. 
Sen så mötte vi Johanna och Jakob så gick vi och fikade och hade det mysigt. Sedan gick jag och Hanna till bussen som skulle gå tio i fyra och vi var vid busshållsplatsen en kvart innan bussen skulle köra. Jag kollade om jag hade kollat rätt om när bussen skulle köra men det hade jag inte. Jag hade sett fel på en timme så bussen skulle inte gå förrän tio i fem. Så vi fick sitta och vänta på bussen i en timme och en kvart typ.
Sen när jag kom hem halv sex så sprang jag in i duschen för att jag, mamma och pappa skulle gå till min farbro och hans sambo vid halv sju och äta.
Sedan vid nio så gick vi hem och jag och Hanna skulle ju plugga igår men det blev inte så. Så nu sitter jag och väntar på henne så hon kan hjälpa mig med matten. Jag har börjat på Mediekommunikationen.
Sen har jag bakat morots kaka också. Den ser god ut så ska ta mig en bit sen när Hanna kommer! MUMS!

Snö!

Idag har det snöat! Och det har inte snöat lite! Det har säkert kommit minst 2-2,5 cm snö! men det dåliga är att det inte är så pass kallt att det blir fin snö utan det är lite slaskigt och halt. Inte okej! Om det ska vara snö ska det vara riktigt kallt och mycket snö som när det var snö sist. Det var bra. Men men..

Imorgon ska jag och Hanna åka in till stan vid tjugo i nio för att träna. Så vi är nog i gymmet ombytta halv tio så tränar vi en timme kanske en timme och en kvart. Sedan ska vi in och äta kinamat, handla lite saker och fika. Sedan så ska Hanna med mig hem så ska hon hjälpa mig att plugga mediekommunikation och matte. Jag klarade ju inte det första matteprovet. Och Hanna förstår hur man gör och fattar så hon ska hjälpa mig med det och sedan att hitta svaren till mediekommunikations kompletteringen. Frågorna är komplicerade men Hanna är klok så förhoppningsvis går det bra!
Så morgondagen kommer bra och mysig! Hoppas att pluggandet går bra.



Det hade lika gärna varit du eller jag!

Fotade Melina idag igen, fast idag fotade jag henne i studion. Det blev faktiskt bättre bilder än va jag hade trott. Så det var riktigt roligt. Hon är ju så fruktansvärt söt och hon älskar att bli fotograferad, så hon var verkligen avslappnad och kan verkligen posa. Det kommer att komma bilder på henne när jag fixat klart de. då lägger jag upp bilder från studion och när jag fotograferade henne utomhus.

I veckan har jag tränat sex gånger och så kommer jag träna på lördag också. Så denna vecka kommer jag träna sju gånger i veckan.
Jag tränade i måndags, tisdags, onsdags då jag tränade boxning, spinning och armar i gymmet, idag (torsdag) och sedan ska jag träna på lördag morgon. Då jag och Hanna ska åka in vid tjugo i nio så vi är inne vid lite över nio och träna armarna och sedan förhoppningsvis träna ben med Simon. Sedan efter det ska vi äta på kina resturang. Och sedan ska jag hem och viiiiila! och på kvällen kanske kanske jag ska vara med ida och laga mat och bara mysa! Jag hoppas verkligen det, för det var längesedan vi umgicks!

En så fruktansvärd träningsvärk.

Igår fotograferade jag Melina hos hennes mammas pojkväns föräldrar, haha. De hade det väldigt fint där, de hade värsta slottet som granne och runt om kring var det väldigt fint. De hade också kossor. Så himla fina!
Fotograferingen gick bra. Senare på kvällen tränade jag och hanna. Vi tränade ben men fy fan vilken träningsvärk vi hade i armarna. GOTT!
Idag så hade vi idrottsdag. På förmiddagen hade vi cirkel boxning. Det var riktigt kul. På eftermiddagen hade vi spinning. Jag hatar spinning men idag var det faktiskt roligt. Instruktören vi hade är väldigt rolig. Hon kommer ihåg när hanna skulle ta ett kort på sig själv med sin mobil och hon hade min keps på sig och gjorde en ful min. Och när hon precis skulle ta bilden så kommer hon förbi och ser hur bilden blir och så började vi skratta och det var riktigt roligt. Så när vi var klara med spinningen och vi stod och stretchade så berättar hon detta och vi skrattar lika mycket åt det nu som då, hahaha. 
Efter att vi var klara med idrottsdagen så fortsatte jag och Hanna att gymma. Vi tränade armarna där vi idag har ännu värre träningsvärk än igår. så det var fett jobbigt. Och nu när jag sitter och skriver detta har jag en så fruktansvärd träningsvärk så det verkligen gör ont, jag vet inte hur det ska gå att duscha idag men det får gå.
Som sagt, nu ska jag duscha och sedan ska jag vila! Skönt är helt slut.

Träningsvärk

Idag skulle jag och hanna träna med min bror Simon. Jag var helt inställd på att vi skulle träna ben, eftersom han sa att vi skulle träna ben med honom och Mårten. Men nej nej, så blev det inte. Vi tränade armar med honom. Vi är som svagast i armarna, men om man inte tränar armar så blir man inte starkare. Det var lätt första rundan första övningen, som det alltid är. Sen blev det tyngre och tyngre. Men det är ju så det ska vara när man är i gymmet.
Hoppas fan att jag får träningsvärk imorgon annars undrar jag fan när jag får träningsvärk. Har inte haft det sen första gången vi tränade. Varken när jag har lagt på när vi kör Body Pump, men självklart får jag inte någon träningsvärk, så nu hoppas jag att jag får träningsvärk!
Nu ska jag snart sova är as trött!

Vegetarianer..

Igår när vi var på Gås-middag så snackade min kusin Petra om tyska och då sa hon något som jag verkligen höll med om. Hon sa det att när man är i skolan och pluggar ett språk, vi kan säga att vi pluggar engelska, så om man vill ha MVG så måste man ha alla rätt eller max 2-3 fel på proven och man får inte göra några verb fel, stavfel osv. Men om man är i New York och man säger något ord fel eller böjer ett verb fel eller något liknande så förstår de ändå vad man menar. Det tyckte jag verkligen va bra sagt. Man har så sjukt höga krav på sig i skolan om man vill ha MVG men man kan säga något fel och de fattar ändå vad man menar. Det är verkligen sant och jag håller verkligen med.
Sedan kom vi in på att vara vegetarian. Asså jag har inte något emot att de som är vegetarianer inte vill äta kött men jag själv skulle inte vilja bli det för jag gillar verkligen kött och skulle inte klara mig på att bara äta en massa äckliga linser och böner. Okej, jag tycker väll att visa böner är goda men jag skulle inte klara av det. Sen så sa Petra en annan sak som jag höll med om ännu en gång. Det var att hon inte förstår sig på människor som blir vegetarianer som blir det bara för att de tycker det är synd om djuren. Men hon förstår sig på de människor som blir vegetarianer på grund av att vi trycker i en massa skit i köttet sen var det en sak till hon sa men det kommer jag inte ihåg. Jag håller verkligen med om det. Jag förstår mig inte på människor som blir vegetarianer bara för att det är synd om djuren. Jag tycker inte alls det är synd om djuren. Eftersom de flesta kossor har levt ett mycket bra liv, de har gått på fritt grön bete, de har blivit mjölkade, de har helt enkelt haft ett bra liv. Så det är inte alls synd om djuren, inte de som har haft ett bra liv.
Senare på kvällen så var det ett så kallat lotteri där farfar drog en lapp ur en kopp och på den lappen stod det ett namn och den personen fick välja en tavla som farmor ville att vi skulle ha. Det var tre, fyra tavlor som jag tyckte var finast, men såklart så första personen som blir uppropad tar den finaste tavlan och den andra, tredje och fjärde (nästan i rad kom de) tog de tavlor som jag tyckte var finast så när de tavlor var tagna hoppades jag på att mitt namn inte skulle bli uppropat men det är ju självklart att den sista personen farfar ropar upp är jag och jag får en tavla jag inte ville ha. Jag tyckte inte att den var så fin, men men sånt är livet.
Idag när vi skulle köra hem efter att vi sålt kål på Lilla Böslid så säger pappa att en utställare satte sin ryggsäck i bilen och sen skulle hon bara gå in och hämta en sak och när hon kom tillbaka så var hennes ryggsäck borta. Alltså så har det varit en person som varit i hennes bil och tagit ryggsäcken. I ryggsäcken var hennes plånbok med alla hennes kort.
Jag säger bara HUR FAN KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅNT HÄR!?!?! Hur har man mage att göra det. Personen som gjorde detta borde ha så jävla dåligt samvete efter att han/hon gjort detta!
Nu har jag bestämt mig till hundra procent. Imorgon ska jag sluta att äta godis! Ska fan vara fit till beach eleven!

Nu ska jag kolla på The Event! WIHO, sjuukt bra!

Jobb hela helgen!

Kom hem från jobbet för ungefär tjugo minuter sedan. Ska snart gå in och duscha. Klockan sex ska vi gå upp till farmor, vi ska ha våran årliga gås-middag. MUMS! Träffa släkten och så.
Imorgon ska jag till Lilla Börslid och sälja kål med pappa och Hanna ska också med fast hon ska sälja bröd för Börjes, eller så blir det tvärtom. Då ska jag också träffa min kompis Ida som är där med de andra lucia kandidater, jag ska också rösta på henne som fan, man kan rösta flera gånger så ska ta flera lappar och rösta på henne! Hon ska som sagt vinna!

Dessutom kan ni gå in på min kusin Hannas blogg, enelgueto.blogg.se

2010-11-12

Asså jag har ingen lust att blogga längre... Det var så jag hade tänkt när jag började. Jag har inget kul att skriva heller. Inget roligt som har hänt.. Blää..
Fast idag är det en ganska cool dag efter som det är 2010-11-12 (10-11-12) haha!

Plugg...

Han den dära sjuuuuukt snygga killen var på gymmet idag igen!! Han är grymt snygg, jag lovar!

Jag har sjukt mycket plugg att göra....
Två historia arbeten tills på måndag, en film analys tills på fredag, en svenska uppgift om Sapfo, en komplettering... GAAAH!!! Pallar inte! ingen som vill göra något arbete till mig?

Jag är fan ingen bortskämd unge!!

Kollade precis på Bortskämda ungar. JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!! Dem gör ju för fan inte ett enda dugg! När dem var i slakteriet för att jobba var det fan rätt åt dem!! Sen när man blir till sagd att det är så som jag har det här hemma blir man ju för fan ännu mer FÖRBANNAD! Jag diskar, tvättar, lagar mat, handlar, städar, jag betalar mina egna kläder, jag kobbar och tjänar mina egna pengar. Jag är tvärtemot vad de är och hur de har det!
Fan va arg jag blir!

GAAAH så snygg han är!!!

Höstlov.

Har inte bloggat på ett tag nu. Har inte hunnit och sen har vi inte haft något internet.
Detta lov har varit mycket bra. Fast tyvärr har jag inte pluggat, som jag verkligen hade behövt, men mitt 4GB USB-minne har försvunnit och jag hittar det inte...
Ska berätta lite om va jag har gjort på lovet.
Måndag: Idag var jag och jobbade från tio till halv åtta. 
Tisdag: Idag var jag hos Emy i Laholm och kollade på film med Johanna, Tina, Elinor, Mimmi, Filip och Daniel. Det var riktigt kul och mysigt, det får vi göra om.  
Onsdag: Idag åkte jag till Veronica för att laga mat och kolla film med Jennifer. Det var också mysigt, vi ses ju inte så ofta så det var riktigt kul att träffa er.
Torsdag: Idag så tog jag det bara lugnt och chillade. Jag och Hanna stack och tränade idag. Det var skönt eftersom vi inte hade tränat på hela veckan. 
Fredag: Idag var jag med pappa och sålde kål på Wrams julmarknad. Det var faktiskt roligt eftersom de som säljer surdegsbröd stod jämte oss och han som sålde var as charmig, rolig, snäll det lilla jag snackade med honom, glad. Han pratade väldigt mycket och var väldigt trevlig och rolig mot hans kunder. När han inte hade så många kunder så kom han till oss och snackade lite och fick lite kål som han älskade. I slutet när det bara var en och en halv timme kvar typ så kom och och ställde sig jämte mig och började snacka och fick ännu lite kål. När han fick kunder satt han kvar och sa "Ni får gärna smaka" och så fick jag kunder (pappa stod och snackade med han som sålde senap) så sa han "Smaka gärna det är väldigt gott" så fragade en av kunderna om det bara var att värma kålen men så sa jag "nej" och när jag precis skulle säga vad man behövde göra så sa han som sålde bröd "Ni tinar kålen och sedan steker ni den i smör och saltar och pepprar, ringlar på lite sirap och på slutet häller ni på lite grädde." Och jag bara skrattade. Han visste hur man ska göra när han bara har stått bredvid oss idag och igår. Så det var lite roligt. Sen så frågade han "Hur kan du inte tycka om kål?" så sa jag" Vet inte, har la ätit färdigt det" (något sånt sa jag) så svarade han "Så du har tyckt om det?" så svarade jag "Ja, för några år sedan" och så frågade han hur gammal jag var så svarade jag. Och innan på morgonen sa han att han tog studenten i år så han var en 91:a, hehe. På slutet sa pappa "Då får du gå upp en timme tidigare så du kommer i tid imorgon" så svarade han "Jag ska inte vara här imorgon, ska till Växjö."
Det var riktigt roligt att stå och sälja kål idag eftersom han var riktigt rolig och snäll. 
Lördag: Idag var jag med min bror och sålde kål på samma ställe. Och idag var det inte alls någon rolig kille som sålde brödet... haha. Men hade faktiskt roligt med min bror. Och han som stod och sålde bröd idag sa att han inte skulle så där imorgon. Så den charmiga killen ska nog stå där imorgon tror jag. Och då ska min amma stå där, så aa.. haha
På kvällen när vi var hemma så kom Hann till mig så kollade vi på One tree hill sen så sov hon här.
Söndag: Idag har jag inte gjort så mycket. Har börjat läsa en bok som vi ska läsa i skolan. S¨har gjort något vettigt i alla fall. Vi ska snart äta när mamma kommer hem. Sen imorgon är det ju skola igen som vanligt. Suck..

2010-11-01

Kul att man har gått och väntat på att klassfotot ska komma så i morse så ser man att det har kommit och att det är öppnat. Så frågar man mamma när det kom så säger hon att det hade kommit för några dagar sen och att det har legat här. Men man inte har sett det och kul att hon inte säger något...

Nu har jag bestämt mig! Jag ska inte få IG på något mer prov! Matten gick inte alls bra, och jag hade inte förväntat mig något annat heller, men jag trodde det gick bättre än vad det gick... Jag försöker som ett as på lektionerna, jag fattar när han går igenom det men när det kommer till ett prov så skiter allt sig.

Imorgon ska jag, Johanna, Mimmi och Filip till Emy. Vi ska käka pizza och kolla film och käka godis, haha! Gott!
Jag och Johanna ska först gå till Hemmakväll och köpa godis och sen ska vi gå till Göte Karlsons Foto och så ska jag få mitt intyg om att jag var där vecka fyrtioett och två. Sen tar vi tåget till Laholm där Emy och hennes mamma hämtar oss med bilen. Sedan åker vi hem till Emy. Wiie!

RSS 2.0