Damn! Damn! And once again DAMN!

Imorgon så har vi två prov. Det är i Historia om Antiken och Romarriket. Det kommer nog att gå helt okej imorgon känner att det sitter i alla fall alla instuderingsfrågorna men ord och begrepp kanske man skulle kunna plugga lite på men nu är jag helt sjukt trött så jag pallar inte, det får i så fall bli imorgon på morgonen, men jag känner i alla fall fast inte dem sitter som dem ska att det kommer gå bra.
Mediekommunikationen kommer däremot att gå åt helvete! Jag kan inte ett piss och när jag frågade läraren om vi kunde flytta provet till näsa vecka så skrattade han och sa "Tror du att du kan mer nästa vecka? Du kommer bara att säga nästa vecka om vi inte kan flytta det en vecka till och då blir det aldrig av."  Jag var helt seriös, men han skämtade bort det och sa att han kunde ha med en ruta på provet och om man kryssade i den så kunde han rätta provet om man inte kryssade i den så behövde han inte rätta. Jag vet att jag skulle ha börjat tränat inför provet tidigare men nu gjorde jag inte det och när jag skulle plugga på Mdk'n igår så fattade jag inte ett piss. Alla frågor är typ lika dana, alla svar blir typ lika dana, man blandar ihop alla frågor och svar. Vi fick instuderingsfrågorna för typ två veckor sedan och då hade vi det som en läxa till nästa vecka och då skulle vi rätta det tillsammans i klassen (på en fredag eftermiddag, mellan ett och fyra, då man är som tröttast) och sen var det prov veckan efter. Men alltså det brukar vara i alla andra ämnen så att man får en lektion på sig att sitta och plugga och har tid och möjlighet att fråga läraren om det är något. Men nej, självklart inte, han tar det som givet att man kan och om man inte kan så idiotförklarar han en känns det som så man "vågar" knappt fråga honom när man inte förstår.
Fan... Jag vill verkligen klara detta provet för jag orkar inte komma på prövningen.. Det är ett tillfälle för dem som har fått IG på ett prov att göra om det och det brukar ligga på ett lov men nu gör det inte det. Men det är typ i december någon gång och då har man ju för fan glömt allt och man kommer inte ihåg någonting.. *SUCK!!!*
Sen i helgen så ska jag jobba både lördag och söndag. Sen efter jobbet på lördagen så blir det fotboll. Sista matchen för HIK denna säsongen, dem kommer typ sluta trea och inte kunna gå upp till division fyra elit, men men, dem får ta nya tag tills nästa år.
Sen efter jobbet på söndag så ska jag på tjugofem års kalas.. Det blir la trevligt..
Nu ska jag i alla fall sova. alarmet ringer la snart och det är dags att gå upp... Nu vill jag bara ha lov! Så man kan sova ut och aa, ta nya tag..

Några av bilderna som vi tog i studion!


That who don't kill me, can only make me stronger!

Igår så såg jag på tv:n att det fanns snus portioner för dem som vill sluta röka.
Då tänkte jag direkt att om man tar det och tyckte det var "gott" med något under läppen, så kanske dem slutar röka och börjar snusa eller så börjar man snusa och fortsätter att röka. Så jävla dåligt. Om man nu ska sluta röka så är det väll bara att sluta. Nej men alltså man får sätta upp ett datum då man tar sista ciggen och man måste belöna sig med något när man inte har rökt på två dagar och sen när man inte rökt på en vecka och sen efter två veckor och sen en månad. Ja ni fattar grejen. Det är bara onödigt att ta massa andra saker, som till exempel plåster eller tuggummin och sånt skit.
Sen såg jag på "Livräddarna på Bondi beach" att det var en mamma och pappa som var där med sin dotter som var fyra år. Och när dottern var och lekte i vattnet så gick mamman och pappan en runda på stranden och bara lämnade barnet helt själv och sen när dem kom tillbaka så var barnet borta. Och dem blev jätte ledsna och dem som jobbar som livräddarna såg barnet och tog hand om henne tills dem hittat föräldrarna. Men vafan trodde dem när det gick iväg utan att ha uppsikt över sitt barn? Trodde dem verkligen att hon skulle vara kvar när dem kom tillbaka? Hon var ju bara fyra år. Jag hade också sprungit iväg och skrikit på mina föräldrar om dem hade gått en promenad på stranden medan jag lekte i vattnet om jag var fyra år.
Det är liksom samma sak som om man lämnar sin väska men mobil och plånbok på en bänk i stan och sedan går runt ett kvarter och sedan ska hämta den när man kommer tillbaka. Det är ju klart som fan att väskan är borta. Hur dum i huvudet får man vara?

Sen idag när jag åkte hem med bussen så var det samma buss chaufför som körde i måndags. Och när jag lyssnade på musik så slog Hanna till mig på armen så pratade buss chauffören i högtalarna och sa typ "Hej jag heter Åke och jag skulle bara kolla hur ni har det i bussen och underhålla er lite om bussen blir lite försenad. Det var allt från mig, ha en fortsatt trevlig bussresa. " 
Han är en sjukt go snubbe den dära Åke! Fler sådana buss chaufförer!

Och idag tog jag kort på min kusin i foto studion på skolan. Då passade jag, Emy och Emma på att ta lite kort på varandra. bilder på det kommer snart om jag orkar och bilder sen vi tog kort på biblioteket i mörkret kommer nog också snart om jag orkar haha. 
Men nu ska jag gå och plugga, har historia och mediekommunikations prov på fredag och har inte pluggat ett dugg så det är nog bäst ätt börja nu.

Ge-kås!

Idag så hämtade mamma mig på skolan vid tjugo över elva eftersom vi skulle köra till Ge-kås!
Att så lite som jag köpte kunde kosta över femhundra, jag fattar det inte.
Jag köpte:
sex par trosor
tre bh:ar
två par kalsonger
tuggummi
extra tabletter
en tavla
chilinötter
två leggins (fast dem fick mamma betala, hehe)
sminkborttagning
något som man tar bort mascara med
någon hudkräm med aloé vera
toffsar

och tyvärr lite lite godis
Det är faktiskt ett undantag att köpa godis när man är på Ge-kås, dessutom ska jag ha det mesta när jag ska till Emy och kolla film med några i klassen om några veckor, haha.
Jag är fett trött nu så jag orkar inte skriva mer, men imorgon när jag kommer hem från skolan någon gång så ska jag skriva lite extra som hände idag..

Godnatt!

Handsome!

Buss chaufförer är ju så jävla tråkiga men sen finns det ju de som är så sjukt bra.
När jag och Hanna skulle åka hem idag och när vi bytte buss så frågade jag om den gick till Harplinge så sa han "Nej den går till Halmstad." jag bara eeh va? så sa han "Ja det står här H-a-l-m-s-t-a-d" så sa han sen "Nej jag skojjar bara, denna går till Harplinge."
Jag hade sagt till Hanna innan vi steg på bussen att det var en rolig chaufför. Och hade jag rätt eller? Och när Hanna skulle gå av så sa han "Var det verkligen lönt att gå av här?" Hon åkte typ bara femhundra meter. Haha. Han tyckte hon var lat, haha.
Sen när jag skulle gå av så sa han "Jag ska inte säga något till dig, haha. Ha det så bra, hej då." Så jävla skön snubbe! Haha, fler sådana buss chaufförer.
När jag och Hanna skulle träna idag så var jag inte alls peppad och blev inte ens peppad när jag såg att M var där. Asså jag vet inte riktigt va det är som händer med mig! Jag vill verkligen vara peppad när man går in i gymmet! Men när vi hade kört fyrtio - femtio minuter så kommer det ännu en snygging till gymmet, han som har varit med och tränat Body Pump på måndagar. Då blev jag helt plötsligt lite lite peppad. Men asså jag vill vara så sjukt jävla peppad varje gång. Jag har inte varit peppad på länge nu på träningen! Jag blir fan deprimerad!
Det är väl för att jag inte är så stark som jag blir opeppad men jag ska bli starkare! 

Nu ska jag kolla på Idol, det är ju kvartsfinaler nu! Haha ;)

She will be loved!

Idag så har det inte hänt så mycket. Mamma och pappa har varit och kollat på en diskmaskin och jag var hemma och bakade äppelpaj och bananpaj. MUMS! När mamma och pappa kom hem hade dem med sig en diskmaskin. Så sjukt skönt att man slipper diska för hand, nu är det bara tvättmaskinen kvar sen är lyckan fullständig som min idrottslärare hade sagt, haha. Klockan var kvart över fyra när dem kom hem typ och HIK:s match började vid halv fem så dem fick slänga i sig en bit paj och sedan tog vi med Frasse och gick och kollade på fotboll. Men pappa skulle gå inom farmor och farfar och lämna en gryta som dem hade köpt till dem. Så stod jag och Hanna utanför deras hus med Frasse. Det var bara farfar som var hemma och när farmor kom hem och hon skulle kliva ur bilen så hade hon glömt att trycka ner bromsen eller något så billen rullade bakåt, haha! Grymt kul!
Sedan när vi gick till matchen så hade det redan gått tjugo minuter och i tjugotredje minuten så blir Eric utvisad eftersom han fick sitt andra gula kort och när min bror gick fram till domaren och sa något om situationen och varför Eric fick ett gult kort så får min bror ett gult kort. Men alltså lagkaptenen i laget ska få gå fram och snacka med domaren utan att han ska få ett gult kort men men. Domaren sög och matchen slutade 2-4 till borta laget. Men HIK kommer ändå sluta på en andra plats, eftersom detta var deras sista match.
Nu när jag kollar på The last song (loooove!) så vill man bara ha en pojkvän! Men när man tänker på verkligheten så blir man deprimerad eftersom på filmer är allt så perfekt och alla är så perfekta. Och det blir lite dramatik men i nästa scen så blir allt perfekt. Alla är lyckliga och allt slutar lyckligt. Åååhh! Man vill att verkligheten ska vara så också.. Att alla ska ha den perfekta kroppen och alla ska se bra ut.. Men nej självklart inte.
Hur kan man gilla en kille så mycket utan att ens känna honom?
Eller aa, jag gillar honom inte men tycker han är så sjukt snygg och det pirrar verkligen till när man ser honom eller är i närheten av honom. Kan det inte vara lika lätt som i filmer att få en kille? Fan.. 

Soccer!

I morse vid kvart över åtta så kommer Frasse (vår hund) och hoppar i min säng. Och inte bara det, han hade varit ute med pappa och guess what! Han var dyng blöt! Underbart! En blöt hoppande hund i sängen kvart över åtta i morse! Så sa jag till honom att hoppa ner och det gjorde han men sen fick han sitt damp. Vilket betyder att han hoppar upp i sängen och ner på golvet grymt fort! Blir man lack eller? Kvart över åtta på morgonen! Sedan så kommer pappa och tar ner honom där nere när han hör att jag skriker på Frasse!
Inte bara det, sen kan man inte somna, jag låg och försökte sova i fyrtiofem minuter! Så när klockan var nio, gick jag upp och duschade och sedan la jag mig i sängen och kollade på film.
Sen vid elva så var jag tvungen att börja med maten eftersom min bror skulle spela match idag i Kvibille och han skulle samlas på tranevall (HIK:s hemma plan) halv ett så vi var tvungna att äta vid tolv.
Sedan vid halv två så körde vi och kollade på matchen som började vid två. Matchen slutade 3-2. Vilket betyder att vi, HIK, förlorade. Domaren sög! Kvibille hade sån jävla tur. Dem fick en straff som dem typ fjäskade till sig.. FAN!!
Nästa match är den sista, och dem måste dem vinna! Men tror inte dem går upp till division fyra elit. Men men, så är det.

Ikväll ska jag till Hanna eftersom hennes lillebror fyller år så vi ska fira honom.
Imorgon blir det fotboll igen då min andra bror spelar, det är deras sista match, så hoppas dem vinner den!

Tre månader tills julafton!

Idag när jag skulle åka hem efter skolan så var bussen sen...Igen... Alltså dem är alltid sena. Man blir nästan chockad när dem kommer i tid. Det är alltid så att dem kommer fem, tio eller femton minuter försent.
Det är så sjukt dåligt. Jag menar, man kanske har tider att passa, man kanske ska iväg när man kommer hem, man kanske ska få ett viktigt besök, eller något liknande. Man borde faktiskt göra en insändare i Hallands posten att bussarna alltid är sena. Som sagt, tycker det är så jävla dåligt!

Har kolla på Idol nu. Den bästa gick vidare och det är Alice! Hon är grymt grym! Alicia som kommer från Halmstad är också bra men inte lika bra som Alice faktiskt. Men hon blir nog bättre.
Men fan va jag ogillar Sebastian Krantz! Okej att han kan sjunga, men gillar inte att han sminkar sig så mycket eller hans sätt att va. Tycker faktiskt att Anton skulle gått vidare i stället. Men men det blir nog bra. Det har inte blivit att jag kollat så mycket på idol i år eftersom jag tränar på kvällarna och sen har det inte varit så bra i år. Det börjar bli långtråkigt...
Aja skitsamma nu blir det i alla fall film. Knight and day!
Imorgon ska jag och Hanna kanske kolla på fotboll och sedan på kvällen ska jag till Hanna för hennes lillebror fyller år... Sen på söndag är det fotboll igen, då är det min andra bror som spelar, så får la hoppas att dem vinner, men men..
Oj glömde nästan, idag är det tre månader kvar tills julafton! HAHA!

School!

I morse så skulle foto profilen träffas uppe på Hallandsgården och fota. Och det gjorde vi med. Jag fick inte så bra bilder som jag hade hoppats på men men, fick några bra i alla fall. Det kommer bilder från igår och sen kanske någon från i morse med.
På eftermiddagen hade vi prov på kapitel ett om foto och när jag var klar så kände jag att det gick bra, inte jätte bra men inte dåligt heller. När läraren kom när alla hade skrivit klart så sa jag att jag kom på vad den svensk som kom på kameran (tror det var det) hette så sa det till läraren (Magnus).
J: Kan du inte sätta rätt för det, för jag kan det ju. Bara det att jag inte kom på det när jag skrev provet.
M: någon gång nästa vecka så kommer jag fråga dig vad han heter när du inte är beredd på det och om du vet det då så kan du få rätt för det.
Haha, jaja, jag är väl en liten fjäskis ibland, haha. 
Efter en stund så sa Magnus:
M: Vill ni ha choklad?
(vi har en kaffe maskin på skolan)
och det ville vi ju självklart ha så bjöd han på det och när vi satt och drack det så sa jag
J: Viktor Hasselblad
Det är nämligen så svensken heter och då då sa Magnus
M: Nu har du nästan övertalat mig.
Haha!
När vi sedan hade slutat så satt jag och Hanna kvar på skolan för att vi skulle träna i gymmet med Johanna och vi hann inte hem i mellan så när vi satt och väntade så gick vi och frågade Hansson (idrottsläraren) om vi inte kunde ha ett Body Pump pass på idrotten. Och att vi kanske kunde hyra in ett pass på TK. Och då sa han att det var mycket möjligt, och att han skulle gå och snacka med dem på TK. Så vi kanske ska ha en idrottslektion där någon gång! WIIE!
När vi sedan var i gymmet och skulle träna så var jag taggad i början men så efter att vi tränat ben så blev jag helt plötslig otaggad. Tyckte inte alls det var kul att träna och blev på dåligt humör.
Så nu är jag på fett dåligt humör och är trött och vill bara lägga mig och sova men så måste jag ju skriva klart detta inlägg så ni har något att läsa...

Nu orkar jag inte skriva mer. Och nu ska jag sova, godnatt.
Skriver nog lite imorgon med.

The photographer Susanna Ericsson!

Till att börja med så vill jag bara säga att jag skrev fel i inlägget om att jag hatar min bror. Jag skrev att han var tjugofem men han är tjugosex. Haha..

Idag när vi var ute och fotade så gick jag, Emy och Eric och så mötte vi våran skolsyster så sa hon att vi missade brandövningen precis. Så himla tråkigt verkligen. Jag som hade sett fram emot den.. *Suck* Haha, jag skojjar, haha.
Sen så berättade hon att när hon skulle gå över övergångsstället (som vi stod vid) någon dag innan så stannade det en massa bilar och så var det två killar som gick över och sen när en gubbe skulle gå över så började bilen som stod längst bort att köra så han körde på den stackars gubben så han ramlade och alla hans papper flög iväg och så. Men gubben bara reste på sig och gick iväg medan hon (våran skolsyster) sprang runt och tog upp alla hans papper och skrev "Hallå!" Så sjuukt hemskt, folk kör som idioter och ser sig inte för, för ett dugg!
När vi kom tillbaka till skolan så la vi in bilderna och sedan skulle jag och Emy ta kort på våran administratör Liselotts barn. Hon har en dotter som är fjorton (?), en son som är sex (?) och en till son som bara är fyra månader. Det var roligt, och bilderna blev bra. Det var också svårt att få dem yngsta barnen att sitta still och samtidigt le, hehe. Men när vi kollade på bilderna så blev dem flesta riktigt bra.

Ikväll kommer Eric och hämtar mig, vi ska nämligen träffas vid stadsbiblioteket och ta kort när det är mörkt. Jag har stora förväntningar. Jag vill verkligen att bilderna ska bli bra när det är mörkt och när man har lång slutartid. Jag ser liksom framför mig färgerna. Det blåa från broarna, ljuset från biblioteket, från gatlampor. Det måste bara bli bra. Men men, vi får se hur det går. Om det blir några bra bilder så kommer det komma upp en och annan här på bloggen.
Imorgon på morgonen vid åtta så ska vi träffas vid Hallands gården och ta kort där. Hoppas det blir bra bilder det med. Om det blir några så kommer det upp någon här med.

Stressig morgon!

Har ni någon gång haft ett hårstrå under foten?
I morse när jag vaknade så stack det som fan. Så jag bad pappa att kolla om det satt ett hårstrå under min fot. Men när han kollade så såg han inget. Så jag tog på mig min strumpa igen. Men det stack fortfarande så jag kollade själv och kände med fingret och det stack verkligen när jag kom på ett särskilt ställe. Så sa jag till pappa "Asså mamma tog ett hårstrå igår." så sa pappa "gjorde hon? För i så fall kan det ha gått av och att det sitter kvar en liten bit, men jag känner inget. " men efter ett tag så la jag mig i soffan vid tv så fick han kolla i bättre ljus men han såg ingenting fortfarande.Men så frågade han om vi hade något förstoringsglas så sa jag att jag inte visste. Men så skulle vi kolla med mamma om hon visste om vi hade något. Men när klockan började närma sig sju så sa jag "Nu får hon fan komma för jag ska gå snart" Så gick pappa upp och frågade henne och hon sa att vi hade ett förstoringsglas. Så la jag mig i soffan igen och så sa pappa "Det är en svart prick där" och när han rörde där så stack det till och gjorde ont. Och klockan gick och när den var några minuter över sju så sa jag att jag behövde gå men så sa pappa att han kunde skjutsa mig men så sa jag att jag kunde ta bussen. Men så gick mamma upp och hämtade en bättre pin-sett så fick hon kolla under min fot och så såg hon den svarta pricken så kunde hon ta den och så sa hon "Här är det, jag fick det. Det var inte konstigt att det gjorde ont för det är väldigt vasst." Och när hon hade fått ut det så var klockan typ fem över sju och så skulle jag ta på en till tröja och ta på skorna och sånt, så för första gången i hela mitt liv så fick jag nästa springa till bussen. Och jag hann med den som tur var.
Sen i skolan så skulle vi ha ett Engelska test. Det handlade om tekniska ord. Jag var jättenervös när vi skulle sätta igång. Och när vi var klara så trodde jag att jag att jag inte skulle klara det men som tur var så skulle vi rätta det direkt. Men det skulle vara någon annan i klassen som skulle rätta mitt för vi skulle rätta varandras, USCH!! Men som tur var så fick jag mitt eget och Emy som satt jämte mig fick också sitt eget så vi fick byta så det var inte så farligt. När vi var klara med rättningen så sa läraren att för att på G så skulle man ha 26 rätt och för VG skulle man ha 35 och man kunde få 46 poäng som mest och vill ni veta vad jag fick?
Jag fick hela 33 poäng! Fattar ni 2 poäng från VG så när man skulle skriva vad man fick så skrev jag att jag fick G+, haha!
Efter skolan gick jag, Emmy, Emy och Amelia till McDonalds och köpte deras nya Magnum glass. Den var faktiskt god, inte överdrivet god men god! Haha!
När jag kom hem så tvättade jag mina byxor som jag hade haft på idrotten så när jag skulle lägga in dem i torktumlaren så funkade inte den så jag fick hänga ut dem där ute och vid halv fem så hade dem knappt torkat alls så jag fick ställa mig och styka dem tills dem blev torra och jag lyckades faktiskt bra. Så när dem bara var lite lite blöta vid sömmarna så hänge jag ut dem och nu ska jag dra och packa till träningen då jag ska ha dem byxorna, så hoppas att dem har torkat någorlunda.

Fuck you!

Idag när jag skulle åka till skolan så visste jag att M skulle ta en tidigare buss än va jag skulle ta. Så jag stod vid bussen i mina egna tankar. Så till slut kom bussen och jag klev på först och när jag precis hade klivit på bussen så ser jag någon komma springandes. När jag kollade vem det var så förstod jag direkt att det var M som kom springandes som vanligt. Så när jag hade satt mig till rätta så kom han såklart närmre och vi fick ögonkontakt som vanligt och vi log mot varandra igen! Åååhh! Hjärtat slår verkligen tusen slag på en sekund när man inser att han ska åka med bussen. Jag skojjar inte, man blir helt hyper. Hoppas han åker med bussen imorgon och då ska jag säga hej till honom om han går förbi eller kommer riktigt nära, hehe!
När jag satt på bussen till skolan och till att jag mötte Johanna så hade jag sett tre stora polis bilar och en vanlig volvo. Alltså det är helt sjukt ätt det är så många poliser som är ute och kör på morgonen. Men jag tycker att det är riktigt bra för om det är många poliser ute och kör så vågar inte dem kriminella göra många brott eftersom poliserna är ute och cirkulerar.
Idag när vi var på gymmet så såg vi att min bror Simon var där med sina kompisar. Jag hatar min bror! Och jag menar det verkligen! Han blir så jävla kaxig mot en, vafan han är tjugofem! Man tycker ju för fan att han skulle ha växt upp när man är tjugofem! Han ska inte bli kaxig när han är med sina vänner! Han ska vara den som han är när han är hemma eller när han är med sin flickvän om dem nu är tillsammans! Han säger hela tiden när vi precis har tränat att vi inte ser svettiga ut, eller frågar om vi ska träna nu. Han tror att han är något bara för att han är med sina kompisar eller bara för att han har muskler! Jag kan säga någon annan gång att han är bäst och att jag älskar honom men jag gör det inte, inte efter idag i alla fall!

Where were you today?

Idag var jag och Hanna och kollade på när HIK spelade hemma match. Denna gången förlorade dem med 2-4..Fan.. Nästa match måste dem verkligen vinna om dem ska ha någon chans att komma upp i division 4 elit annars måste dem ha tur med sig.
När vi satt där och kollade så kom min bror som har varit i Grekland i en vecka. Såklart börjar han tjata om att han är mycket brunare än mig och Hanna men vafan det är inte så himla konstigt eftersom vi har varit i Sverige hela tiden där det är regn, storm, och typ max tio grader ute. Dessutom har han lite bättre pigment än vad jag har.. Så jag blir trött på när han typ varje sommar säger att han är brunare. Jag vet det och jag bryr mig inte heller!

Asså det är så sjuukt skönt att valet är klart nu och dem bara ska räkna alla rösterna. Jag pallar inte tjatet om " VI ÄR BÄST!" eller "RÖSTA PÅ OSS DÄRFÖR ATT BLA BLA BLA!" Jag fattar ändå ingenting om politik och jag bryr mig inte så himla mycket heller! Det är inte i år jag ska vara med och bestämma! Det är om fyra år jag ska rösta så jag bryr mig faktiskt inte om politiken just nu!

Men nu när man fått reda på vem som har vunnit kommer man bli bombad av allt tjat om det partiet som vann! Nu kommer det bara skrivas om det hela tiden, tjatas om det på nyheterna! Åååh, man blir helt galen!!!!!
Men men nog tjat om det, nu ska jag kolla klart på Remember me. Jag har grymt höga förväntningar på den filmen för alla som jag känner som har sett den säger att den är grymt bra och det är typ inte någon som har sagt att den är dålig. Så nu är det bäst för den att den är bra annars blir jag besviken!
Så nu ska jag göra det och äta nötter och dricka vatten! Nötter är inte godis så det får jag äta, haha! *happyface*

When I look at you.

Idag när jag var och jobbade så var det jag, Ann Magrete och Barbara som jobbade. Barbara är ny så jag fick hjälpa henne om hon inte kunde något i kassan och när man får hjälpa andra i kassan och man bara jobbat där sen i somras så känner man sig as duktig och så blir det roligt att jobba!
När klockan började närma sig tolv så kommer M in i affären och då går ju pulsen upp en aning, hehe. Så man kan ju säga att jag har snackat med honom! Ååhhh, då blev det grymt kul att jobba igen! Guuud alltså! Ni ska bara se honom, man blir ju som smör i solen!
När jag skulle sätta i en större töjning nu så fick jag inte i hela och det brukar jag få när den som jag skulle sätta i bara är en millimeter större, men inte denna... Jag måste gå och mäta den för jag vill inte töja två millemeter på en gång, det är lite mycket tycker jag och det gör ont också om man gör det.
Ikväll eller aa om en timme och en kvart så ska jag gå till Jennifer för att fira henne för hon fyller arton och hennes bror som fyller tjugo. Kommer bli kuul! ska ta med kameran och så ska jag fixa bilderna i skolan på tisdag så på tisdag eller något så kommer ni att få se lite bilder om ni har tur och jag orkar lägga upp dem. 
Men nu ska jag dra, och leta upp kläder jag ska ha ikväll.

Blev inte så långt inlägg idag men igår blev det dess så större. Haha.

Let me be your ex-girlfriend.

Jag börjar med att berätta två, tre saker som hände igår.
Igår när jag skulle åka in till träningen så när jag kom till busshållplatsen så satt det två tanter där i 85 års åldern.
T: Finns det ingen kiosk eller fritidsgård här omkring?
J: Jo, det finns en vid bageriet men vet inte om den är öppen längre eller om det är några som går dit längre.
T: Jaha, för det är väldigt lugnt här omkring.
J: Aaa, men det har funnits en kiosk här men det var ett bra tag sen den blev borttagen. 
T: Tycker det borde vara en kiosk här i närheten där ungdomarna kunde sitta och ha det trevligt.
J: Jo det har ju varit en kiosk här men den har dem tagit bort för ett bra tag sen.
T: Aha, men det skulle varit en kiosk. Det hade varit lite trevligt men då hade väll alla som bor här omkring klagat över att det är så stökigt och så.

Sen började dem berätta om när dem var unga och när dem skulle gå på bio och dem var där en timme innan bara för att dem skulle kunna gå på en gata upp och ner som alla andra gjorde.
När bussen sedan kom så tänkte jag på att det skulle verkligen kunna vara jag och Hanna när vi är i 85 års åldern och när vi sitter och pratar om alla våra minnen och vad vi brukade göra när vi var i 17 års åldern. Dem var så himla gulliga, haha.
Sen när Hanna skulle hoppa på bussen vid hennes busshållplats så tänkte jag att nu får väll busschauffören tvär nita som dem brukar få göra när Hanna ska hoppa på. Och gissa om jag hade rätt? Jo precis som jag tänkte så fick han tvär nita och det var inte lite heller, det var så att Hanna behövde vinka för att han skulle se henne. Det är riktigt dåligt att dem alltid får tvär nita när hon ska hoppa på. Det ska ju se om det står folk som ska med liksom. Det är nästa så att man vill trycka på Stopp för att dem ska stanna för henne. 

Igår när vi hade Profil val och jag har Foto så kollade vi på en dokumentär om en fotograf som heter Annie Leibovitz. En riktigt bra fotograf. Men i alla fall. När vi satt där och kollade och det hade gått trettio minuter så såg läraren att alla höll på att somna så stannade han dokumentären och sa "Tänkte att vi kunde ta en liten bensträckare i typ två minuter och så kan jag bjuda på kaffe och varm choklad." Så sjuuukt gott! Men när vi hade satt oss för att fortsätta kolla på dokumentären så hade det gått femton minut, haha. Läraren är grymt chill och samtidigt väldigt bra, en av dem bästa på skolan. När vi hade kollat klart på dokumentären så var det typ fyrtio minuter kvar på lektionen så fick vi ut en uppgift som var grymt klurig. Vi fick ett papper med en massa "figurer" som vi skulle hitta i naturen eller inomhus och fotografera såklart. Så i helgen så ska jag bland annat leta upp olika figurer.
Bara denna veckan har det kommit tre nya elever i min klass. Så nu är vi typ trettio stycken och det är kul med nya men det är också grymt jobbigt för då kan man ju inte få så mycket hjälp som man kanske behöver och så. Det är en som jag nämnt tidigare som skulle börjat i trean och läste spel men som fick gå om tvåan och börjat i min klass som är media. Sen är det en som gick i journalist klassen i tvåan som bytt till våran klass. Sen har jag nog nämnt att det är en annan tjej som gick på John Bauer innan som har börjat. Hon verkar snäll och så.
Men som sagt det är ju fett jobbigt att få tre nya elever i ens klass på bara en vecka. Kan dem inte gå på till exempel Sture gymnasiet? där har dem också media linjer.
Sen idag så skulle vi ha mediekommunikation från 13.00 - 16.00 men när vi fick rast på svenskan så när vi kom tillbaka så sa läraren att vi fick gå om vi var klara och det var jag, så sa hon att om vi hade tagit frågor som vi egentligen skulle göra på mediekommunikationen och vi visade för henne att vi hade tagit frågorna så fick vi åka hem. Så självklart gick man och tog frågorna och så fick man sluta vid 12.40 i ställer för 16.00, då blev det direkt en mycket bra fredag. När jag kom hem så tänkte jag göra frågorna men när jag tog fram boken så ser jag att jag har tagit fel bok, hade tagit foto boken i stället för mediekommunikations boken. Fan.. Men men frågorna ska inte vara klara förren på fredag nästa vecka men blir man lack eller.. Aja, sånt som händer.

Imorgon ska jag upp och jobba, suck. Men sen på kvällen blir det 18-års fest hos en kompis + att hennes bror fyller 20 så det blir värsta festen. WIIIE!
Sedan på söndag ska jag och Hanna kolla på när HIK har hemma match mot Norvalla. Nu måste dem vinna om dem ska gå upp en serie annars måste dem ha tur så vi får hoppas på att dem vinner!
Berättar mer imorgon eller på Söndag om hur helgen har varit!

My heart beats a thousand times a minute when I think of you.

I morse när klockan ringde så ville jag verkligen inte gå upp, jag hörde hur det blåste storm utanför.. när jag väl var uppe så kollade jag ut och fy fan va det blåste. Det var värsta stormen utanför.. SUCK!
När jag satt och åt frukost och när jag kollade ut så regnade det inte lite. DET ÄR HÖST!

Idag i skolan när jag, Emy, Johanna och Wallander satt och pluggade i ett grupprum så hade Wallander varit hos skolsköterskan och fått Idominsalva och så fick hon as mycket så vi kletade lite på dörrhandtaget så såg vi ärr H.S var utanför så ropade vi in henne, men hon gick knappt in så sa vi kom in. Och hon frågade va det var så kom vi inte på något att säga så efter några sekunder så gick hon och när hon tog i handtaget så sa hon "ÅÅÅÅH!!" så knäckte jag, Emy, Johanna och Wallander oss. så frågade H.S va det var så sa vi att det bara var Idominsalva. Men hon trodde inte oss men så sa vi att vi alla redan hade tagit det på oss och då fattade hon att det var det så hon kbäckte sig också, hahahaha. Det var sjuuuukt roligt!
När Hanna hade hoppat av bussen idag efter skolan så skickade hon ett sms där det stod "Vet du vem som är här?" så sa jag att jag trodde det var M och det hade jag rätt i. Då gjorde mitt hjärta en stooor volt! åååh!!!

Nu när jag fått Basses dator så måste jag ha laddaren i hela tiden och då lånar jag mammas och nu när hon kom upp för trappan så frågade hon om det var hennes dator, men det var det ju inte så frågade hon var hennes var i värsta "arga" tonen så sa jag att den stod vid pappas dator. Man bara hallå! Chilla lite. så jävla lack blir man när man bara flyttar datorn två meter och hon får värsta dampet.... *suck*

You are beautiful.

Idag när jag skulle gå till bussen i morse och när jag skulle sätta igång min Ipod för att lyssna på Morgonpasset i P3 så står det när ja sätter igång den "Anslut till en energikälla" och då tar jag upp mobilen och kollar hur mycket batteri den har. Men klart som fan har den inte tillräckligt med batteri för att kunna lyssna på musik till skolan och sedan när man ska hem. Då var min morgon förstörd. Jag verkligen HATAR när man åker buss och inte har någon musik eller något annat man kan lyssna på. Det är verkligen det värsta.
Eftersom jag hoppades på att M skulle åka med bussen idag så hoppades jag till 110% att han skulle åka, men när bussen kom så hade han inte kommit, men när jag var på bussen och höll fram kort vid kortläsaren så ser jag någon som springer till bussen så kollar jag vem det var så är det M som kommer springandes. Som vanligt. När jag hade satt mig på en plats i bussen så när han kommer bakåt så får vi ögonkontakt igen så hoppar hjärtat ett extra slag. Så sätter han sig vid en kompis eftersom det är sjukt mycket folk på bussen. Han sätter sig så att jag kan se honom hela tiden.. wiho! haha. Men när vi kommer typ halvvägs så hoppar det på en kille och han sätter sig i sätet framför mig med hans kompis och då ser jag inte M längre.. Idiot.
Men men, jag hoppas på att han åker bussen imorgon med, så man har chansen att säga hej! Hehe.
Ikväll när vi satt och åt så frågade jag Basse om hur det går med datorn som han skulle fixa. Han skulle rensa den så att jag kunde få den. Och jag blev faktiskt paff när han sa att den var klar, så nu har jag en "ny" dator! TJOHO! Nu ska jag bara hitta en laddare som passar till den med.. Mammas laddare funkar men den ska ju hon ha till sin dator så aa, får se hur det går med det.

Bad morning!

Igår sa jag ju att jag längtade efter att få åka bussen idag till skolan. Men det tar jag tillbaka igen. Eftersom bara för att jag ville och hoppades på att den snygge killen M skulle åka med bussen så gjorde han inte det.. blää.. Dessutom blev inte morgonen bättre av att bussen går sönder så vi står stilla i typ tio minuter och sedan får hoppa på en annan buss. Bussen såg inte ut att vara så full när den stod vid haverdalsbro men när man nästa är framme så ser man att den är knökfull med folk. Som tur är satt Mimmi på bussen så kunde sitta med henne. Så säger busschauffören att han stannar på en annan hållplats så alla som skulle tagit den andra bussen kunde hoppa av där och åka den vanliga rundan, för det skulle komma en annan buss inifrån stan och hämta upp alla andra. En annan sak som jag hatade med att åka den andra bussen var att det satt en tjej där som jag inte tycker om. Hon "håller" på med en annan kille som jag tycker är snygg men nu har jag ju han andra M, eller va man ska säga..
Men jag hoppas verkligen att M åker bussen imorgon.
När man kommer till skolan och vi satt på engelska lektionen så hade vi redovisningar med dem som inte redovisade igår så satt och kollade på dem. Men det var bara två stycken som redovisade så vi fick sluta engelskan efter typ tjugo minuter. Sen hade vi mer än en timmes håla för idrotten började inte förrens tio.. och slutade vid elva.
Så det har varit en ONÖDIG dag i skolan, bokstavligt.
Sen hade vi en tjej som började i våran klass idag med. Tyckte att hon verkar snäll och så lite blyg kanske men vem skulle inte vara det om man började i en ny klass. Men hon fick vara med mig och Emy så hon inte behövde stå och sitta helt själv. Det blir nog bra efter en vecka eller två, haha.

Men ikväll ska jag och Hanna träna och Jennifer ska följa med och börja idag så idag får man känna sig stark! MWOHAHAHAHA!!

Beautiful

Imorse så skjutsade mamma in mig till stan för att vi skulle kolla om jag fick APU platsen på Göte Karlssons foto. Så kom vi in där och jag sa att jag varit där förra veckan och att han som stod i kassan skulle kolla med sin chef om jag fick vara där och ha APU i två veckor. Så gick han och kollade om jag fick det så när han kom tillbaka så hade han bra nyheter. Jag fick vara där och jag skulle bara komma in någon vecka innan det var dags och säga att jag kommer snart och så you know.
Sen skjutsade mamma mig och Johanna till skolan så klagade jag över att det var måndag så sa hon "Vet ni va det bästa är med måndagar?" så sa vi ju nej såklart så sa hon "det är långt kvar till nästa måndag" haha, det var ju lite roligt.
När vi satt på Klf:en (Klassföreståndartid) så sa dem att vi fått en ny elev i klassen så var det en som skulle ha börjat trean och gick i spel. Men han fick gå om tvåan och så började han i våran klass.
Dessutom skulle vi ha redovisning i engelskan idag med så när man precis har vant sig vid att stå framför klassen och redovisa så ska det börja en ny och så blir man ju såklart lika nervös igen.. Men det gick nog bra, jag kom av mig lite här och var men men, det är sånt som händer.

Kan man verkligen längta tills man får åka buss till skolan på morgonen?
Det ska jag säga till er att man kan. Tro det eller ej. Men om man vet, eller mer hoppas på, att den grymt snygga killen ska åka med bussen och man inte "träffat" eller sett honom på hela helgen så kan man faktiskt längta tills man får se honom på bussen och se honom när han somnat på bussen. Ååhh, så himla snygg, hehe!

Sen på kvällen ska Jennifer hänga med och träna Body Pump men mig och Hanna. Jennifer köpte nämnligen sitt gym kort idag så det ska bli roligt att ha med henne imorgon.

Söndag...

Idag skulle jag och pappa kanske kollat på fotboll i Kvibille men det blev inte så. Pappa skulle fixa med saker här hemma, jobba med bokföringar och allt sådant ni vet.. Så då fick jag sätta mig och plugga matte. Fy fasen va jag hatar matte. Speciellt matte B. Jag fattar ingenting. Rör ihop alla x, y, alla x-värden, y-värden, vilket man ska sätta först, Delta, + och + blir + - och - blir + allt sånt helvetes skit. Man blir ju helt knäpp på allt.. SUCK!!
Men när jag var färdig med det så tänkte jag att jag skulle plugga engelska, för vi haar redovisning imorgon men så pallade jag inte det så satte jag mig vid tvn ist så såg jag att idol kom. Jag hade inte sett tisdagens och torsdagens så då satt jag kvar och kollade på det. så sa jag "Efter detta avsnittet så ska jag sätta mig och plugga" men så när avsnittet var slut så pallade jag inte så blev klockan halv fem, sen så satte jag mig och kollade lite på facebook och sen ringde Jennifer så snackade vi lite om gymmet och sedan frågade hon om jag ville ut och gå så sa jag att jag ville så när jag kom hem var klockan sex. Då ställde jag mig och plockade fram lite mackor och pålägg och fixade te-vatten så åt vi och nu sitter jag här och har inte pluggat någonting på engelskan. Men efter detta inlägget ska jag sätta mig och plugga, hehe.

Asså jag har en fet blåsa på insidan av min underläpp. Den gör fruktansvärt ont. Jag kan inte dricka juice i så fall får jag dricka i ett sugrör och kan inte tugga på den sidan. Jag kan knappt borsta tänderna.. Det svider som fasen! Det känns som om den är svullen upp på läppen och att den är tio gånger så stor som den ska vara men det syns ingenting, men men så är det..

Dessutom hatar jag söndagar. Dem är så fruktansvärt tråkiga. Det är inte ett skit som händer, man är sjukt trött och när man tänker på att det är skola dagen efter så blir man ännu mer deprimerad. Om man ändå hade en pojkvän som man kunde åka till och kolla film med en sån här dag som denna. Dessutom blir det inte bättre när det är mulet och regnar. Fast som tur är så är det inte kallt, det är typ sådär kvaft. Aja så är det..

Nu ska vi se hur det går med mitt pluggade som jag sa att jag skulle göra efter detta inlägget, haha. Det går nog bra med det hoppas jag..

Grandma(')

Ikväll var jag som sagt hos mormor.. Ni som känner mig vet att jag verkligen inte gillar henne at all! Ni som inte känner mig kanske tycker jag är fett taskig nu, men ni ska bara veta hur hon är. Hon är sjukt tjurig. Till och med min mamma och min moster tycker inte om henne. Inte någon i släkten gillar henne. Vi brukar alltid åka till henne på juldagen och alla tycker typ det är piss tråkigt. När man åker till henne för att överraska henne eller något i typ någon timme eller något så blir man typ kvar där i flera timmar. När man ska gå så säger hon "Skulle ni inte kunna hjälpa mig med att sätta upp en lampa" eller något sånt och när man har varit snäll och gjort det så har det gått en timme till och när man sedan ska äta så säger hon "Vill ni inte ha kvällsmat?" så hade hon tänkt att börja laga mat och skit, bara för att man ska stanna längre... SUCK!!!
Aja åter gå till kvällen. Som tur var min kusin och hennes dotter där. Hennes dotter är så fruktansvärt söt! Så visade jag henne en katt som jag har på min mobil. Man kan klappa den, så den (haha), mata den och om man säger något så härmar den en. Och det tyckte hon var jättekul. Vi blev sjukt bra polare, haha. Hon ville sitta i mitt knä hela tiden, vi skulle gå och leka, hon spelade spel på min mobil, tog en massa kort. Hon är 4 år i år och hon lär sig grymt snabbt. Om man låste mobilen en gång så visste hon i nästa sekund hur man låste den och hur man låste upp den, hur man gick in på spel, hur man tog kort, hur man zomade in på ett kort, hur man kollade på kort. Hon lär sig saker bara på en sekund. När dem skulle åka hem så när jag sa hej då så springer hon fram till mig och ger mig en bamsekram och en puss och säger hej då. Kan ni fatta att hon bara är 4år i år, det är helt sjukt!

Aja det var allt och imorgon ska vi förhoppningsvis kolla på fotboll, fast tror inte att vi kommer göra det men jag hoppas verkligen det. Det hade varit kul, hehe. Jag undrar varför, hehe.

We are the winners!

Idag så frågade jag pappa vilken tid vi skulle åka. Då frågade han om jag menade till mormor, så sa jag, nej, till HIK:s match i Galtabäck. Vet ni va han sa då? Jo att vi kanske inte skulle åka. Så kollade jag på mamma så sa hon att vi kunde åka för det är inte så många matcher kvar så sa pappa vi får se. Men när jag var här uppe så sa mamma att hon visste att vi skulle åka. Så när jag skulle göra mat så frågade Hanna när vi skulle köra så jag frågade pappa innan han åkte till Lantmännen så sa han strax efter ett. Så vi åkte i alla fall! Wiiie!
Matchen slutade 1-7 till HIK! YEAH!
Imorgon är det match igen, b-laget ska spela mot Kvibille i Kvibille, men jag tror inte att vi kommer åka dit... Dessutom är det han snyggingen som spelar då, hehe.. Men men vi får se hur det blir.

Ikväll ska jag i alla fall till mormor och käka räkor och kräftor med släkten.. suck.... Det kommer inte bli så roligt.. fan...
Men men, man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Jag rapporterar imorgon hur det var och skriver kanske något annat med om jag kommer på något, haha.

Fredag den 10 september

Idag när jag stod och väntade på bussen så hoppades jag på att M skulle komma som han brukar göra men när bussen var framme vid mig så hade han inte kommit så jag tänkte "fan.. fast han kanske hoppar på vid skolan" så när jag gick på så såg jag inte honom men när jag kom längre bak så satt han där och såg snygg ut och kollade en så där underbart in i ögonen, ni vet. Då blev jag helt plötsligt väldigt glad igen, hehe. När vi hade kommit en bit med bussen så kollade jag åt hans håll och då ser jag att han sitter och sover, som vanligt. så grymt gulligt, hehe.
Och när man kollar på varandra så tänkte jag säga hej, men självklart gjorde jag inte det.. Och precis efter så ångrar jag det som faaan! Varför kan jag inte bara säga hej det är för fan inte så himla farligt, han har ju faktiskt sagt hej, så nu ska jag fan göra det!
Asså killar i övrigt, det finns dem som inte alls ser bra ut som har pojkvänner/flickvänner och sen finns det dem som ser bra ut som också har det. Det är faktiskt insidan som räkas och det skadar ju inte om man ser bra ut heller. Whyyy me God whyy?!
När jag ser dem som är tillsammans på stan, dem går och håller varandra i handen, dem som går på bio, dem som är på liseberg tillsammans. Jag hatar när man ser sånt och så har man inte någon pojkvän själv. Jag vill också ha någon man kan sitta och kolla på film med, ha någon att mysa med, någon man kan ha allmänt roligt med!

Inatt så sov jag i pappas säng eftersom han inte var hemma och jag älskar hans säng. Och i morse när mamma säger att hon sovit dåligt och frågar hur jag har sovit så säger jag ju att jag sovit underbart. Så säger hon "Du är helt omöjlig att sova jämte, du viftar som en väderkvarn, ligger inte stilla, pratar i sömnen. " jag kan faktiskt inte hjälpa det, haha!
I morse när jag hörde på nyheterna (eller det var kanske igår) så hör jag att dem som är muslimer och ska flyga flygplan i Amerika måste kontrolleras noggrannare än alla andra. Och dem var så "tjuriga" över det. Men hallå! Vill ni ha samma sak igen som det som händer 11/9 2001 eller?! Nej, just det. Va inte så himla tjuriga och det är väll bättre att dem kontrollerar extra noga än att det ska hända igen eller?!
Jag vill bara säga detta till er som läser min blogg, att jag är inte som Kissie och alla dem bloggarna. Jag skriver va jag tänker och vad som har hänt i skolan och sånt. Bara så ni vet.
I helgen så ska jag förmodligen kolla på fotboll med Hanna och min pappa om pappa nu vill köra. Men jag vet att han vill det. Han brukar alltid köra och kolla på borta matcher när inte jag kan och när jag kan så "kan han inte" BULLSHIT!
Och imorgon ska vi kanske till mormor och äta kräftor och sånt med släkten om mormor får ihop några.... *suck*
Och btw, jag har en fet förkylningsblåsa insidan av underläppen. den gör så in i helvetes ont!

Torsdag 9/9

Idag när jag hade satt mig på bussen så kommer en sjuukt snygg kille som bor i Harplinge och så när han kommer mot mig i bussen så kollar jag på honom och då kollar inte han på mig men när jag kollade bort såg jag i ögonvrån att han kollar och när han är nära mig så kollar jag på honom och just så kollar han på mig och så när han  typ är jämte mig så säger han "Hallå" så säger jag "Hej" tillbaka såklart. Hehehe :)

När jag kom hem idag så tänkte jag tvätta lite men då så slutar tvättmaskinen att fungera...igen.. så sjukt typiskt.. hatar det.
Och sen när jag frågade min bror om han hade rensat sin dator som jag ska få så har han såklart inte gjort det...
Aja, ikväll blir det träning. Sista gången med dem här låtarna och på måndag har dem bytt hälften av låtarna och koreografi! Wiiie!

Bussen..

Idag när jag stod och väntade på bussen så kollade jag på klockan så skulle bussen komma om fyra minuter. Efter en liten stund så ser jag att bussen kommer och då hade det kanske gått två minuter så hon som var framför mig frågade chauffören om han var tidig så sa han att han inte var det. Men så sa hon att hennes kompis hade missat bussen för att den var två minuter tidig och hon frågade om han kunde stå och vänta en liten stund så kunde han göra det. Och när han stod och väntade så såg jag att det kom en annan som också skulle med och han fick springa för att han skulle hinna med.
Jag menar, en buss kan ju för fasen inte vara för tidig för det finns dem som kommer i sista minuten och ska dem missa bussen bara för att dem kommer för tidigt?! nej, skulle inte tro det va.
Förresten, han som fick springa är snygg och det var ganska många platser i bussen men han satte sig precis bakom mig, hehe.
Dessutom åkte han samma buss på vägen hem också, hehe.

Fotboll!

När jag kom hem från träningen ikväll så står det en bil väldigt dumt pakerad och en annan cykel. Så jag frågar mamma va det är så säger hon att det är fotboll så frågar jag vilka det är som är här så sa hon att hon inte visste. När vi hade gått in så låste vi dörren och när jag skulle hänga upp min jacka så knackar det på dörren så rycker jag till och säger "Helvete va rädd jag blev" och när jag öppnar på står Pinne där och skrattar då har han hört va jag sagt men det vt inte jag men misstänker det men så säger jag igen "Fan va du skrämde mig" och han bara skrattar.. hahaha, et var faktiskt lite kul med tanke på att han faktiskt är snygg och så, hehe.
Så nu sitter jag här och lyssnar på när mina bröder, pappa, farfar och mina bröders kompisar sitter och kollar på fotboll och snackar, hehe.

När jag och hanna hade hoppat av bussen till träningen så kommer det tre killar på cykel och kollar as mycket och typ snackar och så. Och när jag och Hanna gått över ena övergångs stället och väntar på att det ska bli grönt vid det andra och när det nu blev grön så går vi och dem cyklar men väldigt sakta och jag och Hanna går vidare och börjar svänga åt höger eftersom gymmet ligger ditåt så hör jag att den ena säger "Men tänk så tar dem det andra hållet." hahaha. sen så tar dem ändå åt vänster och när jag och Hanna kommit en bir så kollar vi bakåt så ser vi att dem har stannat och snackar.. haha, det var faktiskt lite roligt. Killar är ju inte särskillt diskreta av sig. 

Tisdagen den 7 september.

Det jag sa igår om att jag hatar att gå in i gymmet jag menar att jag hatar att se alla vältränade personer men å andra sidan älskar jag att gå in i gymmet, man får en sån skön känsla liksom.
Igår när vi skulle träna så stod vi utanför salen för det var andra som var där innan oss så när vi skulle gå in så ser vi att snyggingen har tränat då.. Så himla typiskt, att vi missade honom, han ska ju träna body pump på måndagar 17.45 med oss.. fan.. 

Idag var det en i klassen som sa att om man beställer saker från internet och man betalar direkt på nätet så är det ju inte säkert att man får dem och då är man av med den summan pengar. Så det är bättre att betala sakerna när man hämtar ut dem på posten.
Men då vill jag tillägga något. Om man inte får sina saker får man ju antingen ringa till affären och säga att man inte fått sina saker, eller så får man la betala dem när man hämtar ut dem. Men sen om det hade varit många som hade blivit av med sina saker när dem beställt från nätet så hade dem nog inte haft så att man kan betala via sitt kort.
Idag i skolan fick jag också lära mig ett nytt ord. Mitt emellan dyrt, haha. Det är liksom inte för dyrt och inte för billigt. Då kom jag också på vad det kunde betyda. Det kan ju betyda lagom dyrt, det är ju också då det inte är för dyrt och inte för billigt. Men men, haha.
Idag fick jag också "beröm" för min styrka, haha. Min lärare sa "Blev du något starkare igår" så sa jag " ja självklart" så ville han 'känna' så jag spände mig men så sa han "Inte så" han ville liksom ha en liten drag kamp och jag drog in honom i klassrummet och han blev nästan förvånad över att jag är så stark som jag är, haha.
Idag efter skolan gick jag, Johanna och Emmy till Peking och åt. Det är en resturang med kinamat för er som inte vet va det är för något. Det var väldigt gott!
Sedan efter jag, Johanna och Emmy hade ätit gick vi och köpte en present till min kompis som fyller 18 snart, sen köpte jag två större töjningar, en 7mm och en 8mm, sen ska jag köpa en tunnel som jag ska ha. Efter att Emmy hade åkt hem gick jag och Johanna vidare på stan så var det en kille som gick runt och delade ut Milda's nya mat och vispgrädde till folk så gav han en förpackning till oss och sedan såg vi två andra tjejer som gjorde likadant och så gick vi förbi dem sakta så dem skulle fråga om vi ville ha och det gjorde dem så där fick vi två till och sedan efter en liten stund såg vi två andra tjejer som delade ut likadana så gick vi efter dem och så stannade dem för att ge en gammal dam två förpackningar så gick vi sakta förbi och kollade på dem och till slut fick vi två till så till sist hade vi fem förpackningar var, haha.

När vi satt på bussen hem så sa jag till min kusin att Zlatan är sjukt ful och att han har en stor näsa och när jag sa och visade det med handen ni vet så så kom det en med en stor näsa och han såg mig när jag gjorde det och jag kollade på honom när jag gjorde det. Men det var ju inte till honom utan det var ju för att jag ville kolla vem det var som kom. Så det blev ett litet missförstånd där tror jag hehe..
Dessutom var busschauffören riktigt dålig. Han visste typ inte hur man gjorde när man ville betala med kort och sedan körde han fel minst tre gånger så att han fick antingen backa eller köra in på en annan väg och vända. Så det tog extra lång tid att komma hem idag. Suck....

Tjock!

Jag hatar när man kommer till gymmet och man ser alla som är sjukt vältränade så kommer man och man tycker att det inte ger någon skillnad när man snart tränat i 7 månader och tränat 3 gånger i veckan. Och ja, jag vet att man inte kan gå ner jätte mycket och så på det men ändå det är ju ändå snart 7 månader.
Sen när man går till bussen så tänker man hela tiden att det är så sjukt jävla orättvist. Mina syskon är helt normalt smala och vältränade mer eller mindre. Dem skulle kunna börja röka och sluta träna helt, dem skulle inte gå upp och bli tjock över huvudtaget. Men sen å andra sidan tänker man "fuck no, jag ska fan inte ge upp jag ska bli vältränad!"
Sen när jag nu slutat äta godis så känns det som om man blivit större men det kan man fan inte bli. Men det känns som det, men jag vet att man inte blir större när man slutar äta godis.
Men när jag och Hanna tränade idag så var det två nya som provade på Body pump. Och det är nog det bästa för då känner man att man är så sjuukt mycket starkare och man orkar mer och mer. Tyvärr är det inte så varje gång, haha.
Men när vi stod och gjorde utfall så sa vår "Ledare" att under en livstid så "faller" rumpan ner 12 centimeter. Då får man en kick, för man vill fanken inte ha en häng röv, haha.
Sen måste man verkligen höra att man gör ett bra jobb när man tränar.Man måste få beröm för det man gör annars pallar man inte. Man måste bli peppad och det blir jag genom att jag får höra att jag gör ett bra jobb på gymmet.

Nu ska jag sluta klaga och gå in i duschen och slänga mina kläder i torktumlaren.

Polisen

Har precis kommit hem från bion. Den var faktiskt inte så bra som jag hade hoppats på. Den var långtråkig och hände typ inte någonting kändes det som. Sen så var det typ flera stycken jobbiga tjejer som satt och "hihihihi" as högt och ni vet när man andas in när man skrattat as mycket så det blir som om man är hes, så gjorde dem hela tiden och fortsatte med "hihihihi" så sjukt jobbigt..

Innan bion fick jag öva på att parkera och backa så det var mycket bra! gjorde värsta snygga parkeringen den sista när jag backade en bit och backade in i en ruta. Blev as nöjd, haha.
Sedan så körde vi och parkerade vid bion och då hade pappa köpt godis. Kul när man inte äter godis och duktig som man är så stod man emot godiset hela tiden *stolt* .
När jag sedan fick köra hem gick det bra enda tills jag kom till en rondell där det var tvåfiligt och jag tänkte köra i inne filen men så kom jag för mycket till höger så när jag var ute ur rondellen så sa pappa "Det var det värsta man kan köra i en rondell och du hade blivit kuggad direkt om du körde upp." Så tänkte jag "SORRY! men det är inte mitt fel att vi inte övat på att köra i en tvåfilig rondell innan och att inte jag kan det! Det är ni som inte 'orkar' eller inte har 'tid' med att göra det!" Pappa fick värsta dampet typ bara för att jag gjorde fel en gång i en sådan rondell. Fan..
Sen när vi kom till Gullbrandstorp så sa jag "Är det polisen som ligger bakom oss?" så sa såklart mamma och pappa "Nej det är det inte jag ser inte att den har ljus på taket" jag bara " nej jag vet att det inte är polisen" men när vi kom ut ur den sista rondellen så var det någon som skulle köra om och tro det eller ej, det var självaste polisen som körde om och jag kan ju säga att han inte höll 80km/h, haha. Den som skrattar bäst som skrattar sist, eller va det är som man säger.

Aja nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för sängen är as trött.

Emo? Körkort? Jeans?

Jobbade idag. Det är skönast ätt jobba på en söndag. Dels att det är då man får mest betalt, inte några riktiga rusningar med massa folk då man blir stressad och kön bara växer och växer. Det som gjorde denna söndagen ännu bättre var det att jag jobbade med Ann-Margrete. hon är så himla snäll, lugn, tar allt som det kommer, hjälpa gärna med, är så himla omtänksam.

Idag vid maten snackade vi om körkort och så. Och jag vill träna mer på stadskörning, parkering och backa. Så sa pappa "Ska vi ut och backa" så sa jag "ja" men sen så sa mamma att hon ska hämta biobiljetterna 45 minuter innan själva bion börjar så kunde vi släppa av henne och sen kunde jag och pappa köra en liten sväng och öva på att parkera och backa. Och då sa pappa "ja, det kan vi göra för jag skulle faktiskt behöva tvätta Chevan." Så det blev ingen övningskörning. Sen så sa mamma när vi kom in på upp körning och sånt "Du ör jätte duktig på att köra bil, det är bara teorin som fattas" Man får ju hoppas på att hon verkligen tycker att jag kör bra, haha.

Senare idag när mamma har vilat så ska vi beställa ett par jeans och ett par jeans-shorts till mig för att mina förra jeans är borta. Jag har kollat på gymmet och letat överallt här hemma och jag hittar inte dem. Det var mina favorit byxor. Just nu har jag bara fem par Chinos. Jag säger inte att jag inte gillar Chinos, jag älskar Chinos men det är lite roligare att ha ett annat par byxor att byta mellan. Så det ska vi göra sen. De är ganska dyra så jag ska hjälpa till att betala dem. Jag hoppas verkligen att vi kan beställa dem idag så dem inte tar slut, men det skulle inte förvåna min om dem redan är slut...

Om typ tre veckor byter dem låtar och teknik på Body Pumpen. Wiiie! Jag hoppas verkligen att det blir några bra låtar. Tex. Meet me Halfway - Black eyed peas, Dynamite, Taio Cruz, någon Green day låt. Så man blir lite peppad när man står där och ska utföra "övningen".

Just nu sitter jag och luktar på när Frasse ligger och fiser. Jag kan säga att det inte luktar särskilt gott. Det luktar typ som om någon har släppt en äggmög. Det luktar grymt äckligt. Medans jag sitter här och luktar så funderar jag på om jag ska måla mina naglar med svart nagellack. Men om jag gör det blir man ju typ kallad emo, bara för att jag har svarta naglar. Jag fattar inte det. Asså vafan det är ju ROCK, haha. Jag är verkligen inte emo. Är så långt ifrån emo man kan komma. Men jag skiter i va andra tycker ganska mycket så jag tänker måla mina naglar svarta. 

Ikväll ska jag, mamma och pappa som sagt kolla på bio. Vi ska se den nya I rymden finns inga känslor. Den verkar bra, så vi får väll se va jag tycker efter att vi sett den.
Imorgon så ska jag och mamma åka in till stan vid 10.00 för att fixa min APU-plats. Sedan skjutsar hon mig till skolan. Jag börjar ju 11.20 på måndagar. Så sjuukt skönt med sovmorgon på måndagar och sen på tisdagar börjar vi 08.10 och slutar 10.55 så sjuukt skönt det med.

Fotboll och jobb.

Idag kollade jag och Hanna på när HIK:s A-lag spelade mot Torup. De vann med 4-1! YES! När det stod 1-1 och när en Torup spelare fick rött kort blev dem som satt framför oss (kom från Torup) så grymt lacka så att dem började gnälla och hålla på mot oss och vi bara palla... Sedan blev det ju då 2-1 och sen 3-1 och sedan 4-1. 
Sedan när HIK:S B-lag skulle spela så vann dem med 3-1. YES! Så jävla dåliga förlorare dem var. Dem började mucka och hålla på med HIK spelare. Palla sånt fast man ligger under. Hatar när man inte bara kan acceptera att man ligger under.
Dessutom var det tre grymt snygga personer som var med och spelade i HIK. Dem muckade mest med en av dem tre. 
Men men gött att dem vann i alla fall.

När jag jobbade idag så när jag skulle fixa med tidningarna så såg jag en spindel. Blev sjukt rädd.
Sedan när jag fick en ben sträckare sa min kollega att hon skulle börja jobba mindre. Då blev jag lite lack för det är den bästa som jobbar där. Sen sa hon att en annan skulle sluta. då blev jag väldigt glad inombords för hon är sjukt tjurig och håller på. Så det var skönt, haha! Och sen ska det börja två andra. Jaja det blir nog bra, hoppas dem är roliga och snälla och inte gamla tjuriga kärringar, haha.

Ikväll eller om en timme så ska jag och Hanna käka Pizza. Det ska bli grymt gott!

Imorgon blir det jobb igen och sedan chill. Så vi får se vad som händer.

Ingen tennis expert!

När vi satt och åt ikväll så började vi snacka tennis (fråga mig inte hur?) så fattade inte jag va man menar när man sätter den rakt i krysset på tennis så sa Basse som om man är dum i huvudet "Om det går en linje här 'så ritar han en linje' och en linje här 'så ritar han en till linje' så där linjerna möts, där är krysset." så säger jag tillbaka "Okej, okej, förlåt för att jag inte är en expert på tennis."
Det är inte så himla lätt att veta var krysset är i tennis om man aldrig kollar på tennis. Men man får inte fråga något sånt enkelt för då är man tydligen dum i huvudet för man inte fattar och att man inte kollar på tennis.
Så grymt lack blir man...

Rökare...

Idag när jag stod vid bussen så kom det en tjej som jag vet är ett år yngre än mig och jag är 17 så när hon gick förbi så kände jag att det luktade rök så kollade jag på henne så såg jag att hon hade en cigarett i handen. Asså om jag inte visste vem hon var så hade jag gissat på att hon var 14 och hon ser ut att vara 14.
En annan sak är att när jag och Hanna gick till bussen efter träningen så satt det ett gäng som inte kan ha varit äldre än 16 (var nog kanske 15) som satt utanför Sibylla och rökte! Fattar ni inte ens 16 år och röker redan! Det blir bara yngre och yngre personer som röker! Det är helt sjukt. Om något år röker väl dem som är 12 eller något, det skulle inte förvåna mig ett dugg.
Usch säger jag bara!


Idag på våran sista lektion hände någon som aldrig hänt under min skolgång. Vi satt och hade Mediakommunikation och kollade på en dokumentär om reklam så lutade jag mitt huvud på Emys axel, så blev mina ögonlock bara tyngre och tyngre. Och till slut sov jag. Jag vaknade en kvart innan filmen var slut och vi skulle sluta. Jag fattar nu varför ungdomar somnar på lektioner. Det är ju sjukt skönt, haha!

I helgen, jadu va händer då..
Jo imorgon ska jag upp och jobba vis halv nio till två, sedan ska jag hem och få något i magen sen sticker jag upp och kollar på fotboll. Mina bröder spelar match så. Den ena (Basse, den yngsta storebrodern) spelar vid två så jag får komma senare. Den slutar ungefär kvart i fyra och sedan vid fyra börjar nästa match då det är min andra bror (Simon, den äldsta storebrodern) som ska spela match, så det blir en fotbolls helg. Det är inte helt fel!
Sen på söndag ska jag upp och jobba vid halv tio till två och sedan blir det nog inte mycket mer. så det blir en rätt så chill helg.
Jag gör ett inlägg om hur fotbollen går imorgon och sen kanske det kommer ett inlägg på söndag med om det händer något roligt på jobbet!

Nog om detta nu ska jag inte skriva mer men vi hörs!

Höst?!

Var blev sommaren av?
För 3 dagar sedan var det ljust på kvällarna, ljummet på morgnarna.. Nu är det kallt på morgnarna och ljust på kvällarna. Det gick från sommar till höst på några minuter kändes det som. Direkt när vi började skolan blev det höst direkt. Känns som om det var flera veckor sedan vi började skolan med det var ju bara förra tisdagen. Det är inte helt klokt!
Nu är det höst och om ungefär två månader är det vinter! Kan ni fatta det eller! Vinter!!

På vägen hem från träningen idag hade vi en diskussion om mat. Man kan ha potatis i två dagar i rad men inte mer. Men man kan inte ha pasta varje dag flera gånger om dagen.
Btw, när vi satt i bilen på väg hem så lyssnade vi på Green Day's senaste skiva. Och eftersom jag och Hanna såg dem live den 5 Juni på Ullevi så får man ett leende på läpparna och blir sjukt glad. Haar ni inte varit med om det?
På tal om träningen, så måste jag berätta en sak, haha. När vi skulle köra knäböjen så la jag på massa vikter och när jag skulle ta upp den så tappade jag balansen och ramlade bakåt och satte mig på rumpan! Haha!
Det sista jag vill berätta var att när vi hade foto lektion så fick jag reda på att skolans, enligt mig, snyggaste kille ska börja att läsa foto på torsdag eftermiddagarna! Ååhh, blev sjukt glad, nu är det chansen för mig att ta riktig kontakt!

Spindel skräck!

USCH USCH USCH säger jag bara!!
Idag när jag stod och skulle göra frukost så skulle pappa också göra sin frukost så sa han helt plötsligt "Kolla inte hit! och när någon säger att man inte ska kolla så gör man ju det för att man är nyfiken, men idag skulle jag inte gjort det. Eftersom i våran diskho satt det en grymt stor spindel! Asså jag skojjar inte, den var seriöst 5cm ben från ben! Jag hoppade säkert 3 meter bakåt. Men pappa tog lite papper och knycklade ihop den så sa jag "Spola ner den i toaletten" för han tänkte slänga den i papperskorgen. Nu när jag säger detta så kommer ni säkert tycka att jag är helt knäpp om ni inte har en likadan spindelfobi som jag, men jag inbillar mig alltid att spindeln kommer klättra upp ur toaletten igen, fast jag vet att den inte kommer göra det.
Inte nog med det utan när jag kollade på några bilder på facebook som någon jag inte vet vem det var som hade tagit dem så när jag bläddrar förbi så helt plötsligt kommer det en bild på en likadan spindel som låg i en burk och jag blir rädd och hoppar till och klickar fort som attan förbi bilden.
Ännu en gång jag säger bara USCH!

När jag sedan idag satt vid köksbordet och gjorde min Historia läxa så satt mamma där med för att jag ville att hon skulle hjälpa mig så när jag läste högt så när jag till exempel sa "Hansan" så sa hon att man sa "Hansan" så sa jag till henne att det var ju precis det jag sa!
ÅÅH blir man inte trött på sådant eller, att dem ska sitta där och rätta en fast man sa rätt..
Det är samma sak om man fråga vad man ska ha till kvällsmat. Så sa jag idag att vi kunde ha Gulashsoppa (ni vet en sådan soppa med köttfärs och vitkål i?) men såklart säger hon "Nej, vi hade ju köttfärs igår" man bara men vafan... Det är exakt samma sak om man frågar om man kan ha stuvade makaroner med köttbullar så säger dem nej, vi hade ju spagetti med köttfärssås igår. Men självklart kan man ha potatis flera dagar i rad. Till exempel man kan ha kokt potatis en dag och potatismos en dag och sen den tredje kan man naturligtvis ha stekt-potatis! AAAH blir man inte förbannad?!
Så jag kom med förslag på att vi kunde ha pannkakor, men så hade mamma tagit ut ett recept på Amerikanska pannkakor. Så det fick det bli. Mamma gjorde smeten och jag ska steka de. Men om jag inte hör fel så hör jag att mamma redan har börjat att steka dem.

Idag när vi hade fotolektion så skulle vi ut och intervjua och ta porträtt bilder på yrkesmänniskor. Jag kom med Eric så vi gjorde det väldigt lätt för oss. Vi gick in på Posten som ligger jämte skolan och intervjuade en där och tog lite kort sedan gick vi till TK (Träningskompaniet) och intervjuade en kvinna som jobbade där och tog lite bilder. Det tog inte mer än en 20-30 min så vi satte oss utanför skolan och chillade i 15 min innan vi gick in och började fixa med bilderna och la in dem på våran fotoblogg (http://www.fotoprofilen.blogspot.com/)

Idag när jag kom hem från skolan så fick jag för mig att göra hemma lagad müsli. Och det fick det bli, jag slängde ihop en müsli och nu står den i ugnen. Så det ska jag ha till frukost imorgon. Yammi.

Ikväll blir det att kolla på finalen av Fångarna på fortet! Wiiiie! :D

Ha det gött!

RSS 2.0