Träningsvärk

Idag tränade jag och min kusin Hanna ben med min storebror. Det var roligt och allt, och jag känner redan av träningsvärken. Jag väntar bara tills imorgon när jag ska kliva upp ur sängen, den känslan av en grym träningsvärk, LOVE IT!
Jag har glömt att säga att jag har slutat att äta godis och sånt, men jag får äta nötter och lite lite Naturgodis. Varje gång jag och Hanna tränar ska jag ta i allt vad jag har, vare sig jag inte alls är taggad eller inte. Du Hanna, detta säger jag till dig: Om eller när du ser att jag inte tar i allt vad jag kan måste du peppa mig ännu mer så jag inte ångrar mig efter träningen.

Just nu sitter jag i soffan här hemma och kollar på Fångarna på Fortet. Idag är det barnen som tävlar mot sina föräldrar. jag säger bara HEJA BARNEN! Föräldrarna får fan inte vinna!

Va har hänt i skolan idag?

Jo, det ska jag berätta.
Vi började idag kl. 08.10 och då började vi med att ha engelska. Usch, jag hatar verkligen engelska och jag är verkligen sämst på det. Det är typ en pina att gå till lektionen för jag är så dålig... Aja, i vilket fall som helst så när vi hade börjat så säger läraren att vi kan fortsätta jobba med vårat "projekt", vi ska jobba om en teknisk sak och berätta hur den fungerar och lite om vem som uppfann den. Jag är med Emy och vi ska prata om Vacuum cleaner. Ni som inte vet va det betyder så är det en dammsugare.
Dessutom när klassen som hade lektion i den andra salen som finns där fick rast såg jag att skolan snyggaste kille hade lektion där, haha. Ja, i alla fall är han den snyggaste på skolan för mig.
Efter engelskan så hade vi idrott och vi spelade fotboll och först skulle vi vara två och två och ha ett band mellan oss och springa med det och försöka göra mål och sedan hade vi fotboll med Pilates bollar men då hade vi inga band och när jag skulle ta bollen så kom det en klasskamrat som också tänkte det och hon hann före och jag ser hur hon tar i så hon skjuter och jag får den i huvudet men som tur är hinner jag få upp händerna så jag skyddar ansiktet, hehe. Aja, det är sånt som händer. Innan idrotten var slut spelade vi vanlig fotboll med nästan vanliga bollar och mitt lag vann! Wiiho, haha!
Sedan var dagen slut, så vi slutade vid 11.00 någonting så vi gick och åt och sedan kunde inte jag åka hem för att jag behövde fixa med mina bilder som vi ska ha lagt in på en blogg som vi har i skolan tills imorgon. Men det gick fort så jag kunde åka hem vid 13.00.
Snart ska jag åka in till stan igen för att jag och min kusin ska träna med min storebror och hans kompis på gymmet, det ser jag fram emot. Förra gången vi gjorde det körde han slut på oss och vi fick en grym träningsvärk dagen efter och typ tre dagar framåt och då var han ändå stressad så vi får se hur vi mår imorgon! ;)

Första inlägget

Tja allihopa!
Detta är min nya blogg och mitt första inlägg. Jag kan säga redan nu att jag inte kommer blogga varje dag. Det kanske blir ett inlägg varje dag i början men sen kommer jag inte att göra det.
Igår bestämde jag och en kompis bestämde oss för att åka in tidigare till skolan för att plugga. På måndagar börjar vi 11.20 men vi åkte in så vi var i skolan vid 09.30.
Det var inte mycket vi pluggade, vi nästan ångrade oss när vi kom till skolan. Men men, nu var det som det var och när vi skulle sätta oss vid en varsin dator så behövde jag byta lösenord så gjorde jag det men när jag skulle logga in så stod det att det var fel lösen så jag fick gå till PC Glenn (dator experten på skolan) så fixade vi det. Det funkade inte första gången men sedan funkade det bara bra.
Efter skolan när jag, min kusin och en annan kompis skulle gå till Netto och köpa något att äta innan träningen och när vi stod i kön kom det en kärring och ställde sig framför oss och inte brydde sig om det, som om det är helt normalt att gå före folk i köer. Man blir ju så sjukt lack på folk som tränger sig.
Nu tänker jag ta mig en dusch efter ett träningspass.
Ha det bra så hörs vi! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0