Manus skrivning

Sitter just nu i skolan och har rörlig bild lektion. Jag ska skriva ett manus. Det är riktigt jobbigt, och segt, men det är inte jätte tråkigt. Men man sitter bara vid en datorskärm hela tiden så man blir väldigt trött. Det är väldigt skönt att man slutar snart så man kan åka hem och äta.
Ikväll ska jag och Hanna till Walle där vi ska göra mat och kolla på film med några till i från min klass. Det ska bli riktigt mysigt! :D

Föreläsning...

sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska lyssna på en föreläsning vid halv 3.. Det är min andra håltimme idag... Suck... Dessutom har jag redan lyssnat på denna föreläsningen så aa, då blir det automatiskt ännu segare..
Håltimmen som jag hade i morse åkte jag och 5 till in till stan och vi tänkte äta när men det blev i stället en frukost på McDonalds. Sen gick vi runt i stan lite och sedan åkte vi tillbaka till skolan och åt mat.
Hoppas att föreläsningen inte är så lång, men tror dock att den är omkring 1,5 timme... punkt punkt punkt...
Sen vid 5 typ så ska jag iväg och träna med Hanna, blir nog armar, mage och ben idag. Hoppas det inte är så mycket folk. Hatar det. Det man gör mest är att stå och kolla och vänta på att det man ska anväda ska bli ledigt, annars så om man inte orkar vänta så åker man hem och aaa, det är inte så kul att typ bara komma och vända på gymmet, men så är det ibland i alla fall.

operation? Nej tack!

Då var det måndag igen.. Körde bil till skolan idag, fett naajs det är lite sovmorgon!
Hade religion idag, med den nya läraren, det verkar vara väldigt bra. Han är fett skön så detta blir nog bra. Ser dock inte fram emot att ha religion men men, det är bara att bita ihop.
Sen så var jag hos skolsköterskan, för att jag har så grymt ont i min handled, det gör till och med ont när jag sitter och skriver det här :o och hon sa att jag skulle gå till en sjukgymnast och vi hittade en som var i harplinge som jag ska gå till. Så hoppas jag att detta blir bra. Emmy i klassen sa att en hon kände hade haft ont i hennes handled och hon fick operera. Jag vill verkligen inte operera... :( Hoppas inte jag behöver det!

Pinsamt....

Igår var jag på fotboll i Hylte och jag fattar fan inte varför jag åkte dit för vi förlorade, men det visste jag typ redan men jag trodde att vi skulle förlora med 3-1 till Hylte men det blev till slut 8-0 till Hylte. Det är så sjukt pinsamt. Hylte ligger 2:a i tabellen och vi ligger tätt intill, vi ligger 3:a och det skilde bara 3 poäng så om vi hade vnnit denna match så hade vi legat delad 2:a. Fast Hylte hade mycket bättre målskillnad än va vi har så de hade ändå vunnit.
Men skit i det, det är liksom så att det är så sjukt pinsamt att vi var så jävla dåliga. Trean mötte tvåan och det blev en sån här match. Fan... Jag var så sjukt förbannad igår...
Det är verkligen som pappa säger "Hylte gör mycket mål och det gör inte vi. Vi har ett mycket bra försvar men eftersom hela backlinjen var borta så blev det såhär." De som ersatte backlinjen igår var nog nervösa och kunde inte läsa sina medspelar lika bra som den ordinarie backlinjen gör.. Fan...
Aja, men jag är ändå "glad" över att vi inte vann eftersom vi skulle kansek fått kvala upp till nästa division och då skulle vi typ varit bland de sämsta och så skulle vi ha åkt ner till den divisionen vi är i nu. Så det är mycket bättre att vi ligger kvar i denna division så att vi kan vara bland de bästa lagen, det känns mycket bättre. Haha!

Nog pratat om det. I dag gick jag upp för typ en timme sedan (8:15) så tänkte jag överraska mamma och pappa med att bjuda de på nybakta scones men när jag var på toan så hörde jag att pappa gick ner för trappan och när jag precis börjat med sconesen så kom mamma ner så det blev ingen bra överraskning. Men sconesen blev goda i alla fall!

Otroligt underbar känsla!

Gud va skönt det var att träna idag, det var längesen det kändes så här skönt! Svetten bara rann! Skön känsla! :D
Denna träningsveckan har varit super bra och imorgon (förhoppningsvis) blir det är grymt bra slut! :D Har sett gymmet's snyggaste killar denna vecka! :D Haha, nog med detta, så har jag arbetat mig igenom den första skolveckan detta läsåret, det känns också otroligt bra! :D
Imorgon ska jag och mamma köra och handla på Willy's, kolla lite skor, och så var det någon tröja som mamma ville ha på team sportia (om det finns på flygstaden) :) Det känns och blir nog en bra dag imorgon! :D

Skolstart

Då var det skolstart idag. Det känns faktiskt riktigt bra, om jag ska vara ärlig. Man är ju äldst på skolan ;) Moahahahaha!
Men har lite panik för jag känner att det kommer blil en jävla massa att göra med projektarbetet, men men, jag ska göra ALLT i tid och ska inte lämna in ett arbete försent och jag ska INTE på IG på något prov!
Vi fick en ny klassföreståndare för båda våra är borta eftersom den ena "fick sparken" och den andra är pappa-ledig denna terminen så vi fick skolans skönaste lärare ;)
Sen byggde vi sandslott på stranden, där vi var i grupper som var blandade med 1:or, 2:or och 3:or! ;)
Efter det så åkte jag in till stan med några andra och fikade, det var mys :D

När jag kom hem så åkte jag och mamma till skogen och gick med Frasse och där såg jag en så jävla fet bil. Det var en Corvette LS 2! En svart med två röda ränder. Jag tog kort på den (a) haha blev lite in loooove!

ack ack ack, dåligt av mig...

Ojojojoj... Det var ett väldigt bra tag sen sist nu.. Har knappt uppdaterat på flera veckor, usch gud va dåligt!
Men nu börjar ju skolan snart så då får jag rycka upp mig lite grann, hade jag tänkt.

Sommaren 2011 har varit bra. Har arit på lite spelningar, jobbat, träffat lite kompisar m.m Men det bästa var nog när jag fyllde 18 och när jag tog körkor! :D Så det har blivit en massa bil körning! :D
Detta var mitt sista sommarlov. Nu börjar jag trean och i vår tar jag studenten. Det ska bli så jävla kul! :D Can't wait! haha ;)

Aja nu ska jag snart gå ut och gå med Frasse tillsammans med mamma!

Ha det gött så hörs vi förhoppningsvis snart ;)

RSS 2.0