Balen

Det gick bra på balen idag! Det blev bra bilder. I alla fall som det ser ut i kameran sen får vi se hur de ser ut i datorn, hahaha xd Men men, det kommer kanske upp lite bilder här sedan, om ni har tur! ;)
Alla var hur fina som helst och jag bara längtar tills jag går där nästa år! jag vill, JAG vill, JAG VILL!!!! :D
tänk att få vara så fin för en dag/kväll/natt, hur underbart? :d

Städa städa städa

Jaha då har man städat Hik:s klubbstuga efter lagfesten som Hik (mina bröders lag) hade igår... Det var rätt klibbigt på golvet. Sockarna gick nästan sönder och när man tog på sig skorna så fastnade de nästan i golvet, hahah! Men tjänade i alla fall 400kr så aaa, det var ändå rätt så värt det ;)

Sitter just nu hos Hanna och väntar på att klockan ska gå. Vi ska nämnligen fota när Eric går på balen! ;D åååh, jag tycker faktiskt att det är roligt att kolla på alla klänningar och så, nu är det ju massa av mina kompisar som ska gå också så det ska bli riktigt roligt! :D 

Ha det bra så hörs vi ;)

Köpenhamn

Idag har ajg varit i Köpenhamn med fotoklassen :) Det var riktigt kul. Vi gick på ett foto-museum som kanske inte var det bästa men ändå, sedan så gjorde vi gatufoto. Det var kanske inte så kul för jag är inte så duktig på det men i sin helhet var det riktigt kul.
Jag, Dan, Malin Eric och Walle kom typ bort från gruppen ett tag men sen hittade vi de igen. Men när vi skulle återtrffas vid Rådhuset så hade vi gått vilse, haha. Vi fick typ fråga 3 olika personer vart det låg och sen när vi väl var dör så ringde Johanna och frågade vart vi var och då sa Magnus (läraren) att de hade gått någon annan stans. Så det var ju inte så konstigt att vi inte hittade dem xd
När vi nästan precis hade kommit till Köpenhamn så fick jag något i ögat och jag fick inte ut det. Men efter ett tag så kändes det som om det hade åkt ut men så när jag kom hem och hade duschat så började det skava i ögat igen och när jag kollade och lyfte lite lite på ögonlocket så hittade jag ett litet frö som hade kommit in i ögat och legat där hela dagen. AJ! säger jag bara.. haha men nu är det bra igen ;)

Vi överlevde!

Vi överlevde! :D

Idag ska jag och min familj + farfar äta middag på skepparstugan. Eftersom det är mamma och pappas bröllopsdag imorgon! ;D vet dock inte hur många år de har varit gifta, men men (a)


paj!

slängde ihop en rabarber-paj efter matchen idag! Har inte smakat den än, dock. MEN den ser för jävla god ut! :D

VINST!

Vinst 2-1!!! :D FAN VA GÖTT!!!! :D
låg under med 0-1, sedan gjorde vi två otroligt sköna mål! :D

Jordens undergång

Hej mina kära läsare.
idag är det ju så att jorden ska gå under.
Den sista dagen i mitt liv har sett ut såhär:
- jobbat från 07.30 - 11-45
- köpt cola
och den ska fortsätta med att:
- kolla fotboll
- äta lasagne
- äta marängsviss
sen om jag hinner så ska jag:
- kolla på 90210 och film

Men till alla mina läsare så vill jag bara säga att jag älskar er!

film tajm och lite sovmorgon på det!

I fredags så kollade jag och Hanna på fotboll! Det var ju såklart HIK som spelade. De vann!!!! 1-2 blev det! :D :D WIIHOOO!!
Sen på kvällen så kollade vi på film. Men vid typ 23.00 somnade vi ifrån filmen och vaknade vid 01.20 (a) heheheh (a) Skönt var det i alla fall att sova ;D

I lördags så skulle mamma och pappa iväg så då kollade jag och hanna yttligare på film och lite Oth! :D Så sjukt bra är den serien! :D

Sen har det la inte hänt så mycket mer. Eller jo, jag har börjat springa lite grann ;) har läskig dålig kondis men aaa, det är ju det jag träna upp nu genom att springa ;)

Idag har vi sovmrgon. En riktigt lång sådan. Vi börjar inte förrän vid 14.40 ;) då har vi matte i en timme och sen ska jag ha en körlektion :D Ni kanske undrar varför jag är uppe redan nu då. Det är för att jag ska åka in och plugga teori och sen till skolan för att fixa lite bilder från i helgen ;) Efter min körlektion så ska jag iväg och träna ;) så det blir nog en helt perfekt dag känns det som idag! ;D

Underbar dag!!!! :D

Idag har jag, Walle, Emma wi, Jay k och Mikaela varit hos Emma och fotat till våran uppgift i mediekommunikation :D Fan va roligt vi hade det! Att fota gick la typ på 30 min typ och max! Sedan så chillade vi och tog en massa andra roliga bilder! :D Så denna dagen har varit alldeles underbar! När klockan var 14.00 så bestämde vi oss för att gå och köpa glass ! MUMS! :D  GOTT!!! Marabou (stavning) White strawberry. Men det kanske inte var så bra eftersom jag inte ska äta produkter som innerhåller laktos.. men eftersom denna vecka inte har gått på bra så ska jag nog börja om, hehehehehe (a)
fan... jag kommer inte klara av att vara laktos intollerant (stavning?) eller asså, jag kan ju äta saker och dricka drycker med mjölk och så, jag är ju inte dödandes allergisk, men det är ju bara det att jag har så jävla röd hud så man nästan skäms.. Man vill ju kunna gå utan foundation om man ska till kompisar och så på sommaren men det kan jag typ inte eftersom jag "skäms" över att jag är så röd... Tyvärr.. Och jag ÄLSKAR mjölk så det är verkligen synd om mig... :(

Btw. Det kommer bilder från idag och från när jag och hanna fotade djur när jag har fixat de och så (a) Sen så kommer det bilder på när jag fotade Ida och Måns på skolan som var för typas längesen men jag jobbar på det (a)

nu ska jag typ och träna så ni får ha det så bra!!!!!! :D

Bränna!

Fått bränna idag! :D Inte så mycket men lite! :D Det är i alla fall ett steg på vägen! :D Så jädra najs! :D Stekt på balkongen idam med Hanna nämnligen ;)
Det var najs! Vi hade ett litet vattenkrig där jag började kriget! ;)
Det är rätt najs med vattenkrig tycker jag! :D

Nu kollar jag också på Big brother! :D Där jag hoppas av hela mitt härta att Katerina åker ut! Men tyvärr tror jag att Peter åker ut... Jävla Katerina..... 

Imorgon ska jag, mamma, pappa, farmor och farfar till min underbara bror som fyller 24 år :D De börjar bli gamla nu mina små stora syskon :o och det är ju också så att då blir ju jag också äldre!  ;D 18 år i år alltså! Körkort!! :D NAAAAAJS!!!  :D :D HAPPY!!! :D

SOL!

har legat ute och stekt sen 11.30 typ! :D As gööött! Behövde ta en liten paus, så man inte bränner sönder sig ;) Det är inte så snyggt ;)
Det började blåsa lite nu ;/
men ska ut och steka lite till nu om man inte fryser, som jag inte tror jag kommer göra ;)

Allergisk....

Eftersom jag har en så fruktansvärt röd hy så tror mamma att det kan bero på att jag är laktos... :( Fan, jag som ÄLSKAR mjölk! Så jag ska inte dricka så mycket mjölk och sånt med mjölk i... Men jag äter lite lite lite lite saker med mjölk i men inte alls mycket... Vi har köpt tre olika sorters laktos mjölk ;) 1 låg kaktos mjölk 1 havre mjölk och 1 sojamjölk, hahahha ;D Jag kan ju inte påstår att den däralåglaktos mjölken är särskilt god, men den går ju att dricka, men aa, hahahha xd

Projekt-dag

Jag var ju som sagt hos frisören för någon dag sen. Jag fick det nästan typ som jag ville ha det. Jag ville ha rak lugg och inte klippa så mycket på topparna. Det blev 50% som jag ville ha det. Jag fick min raka lugg, men dock blev den lite kort och längden på håret blev också lite kort. Men men, som tur är så växer mitt hår rätt så snabbt :)

Tränade med min bror igår med min kusin. Det blev lite lätt bröst övningar ;) Jag har träningsvärk där idag :D AS skönt! :D

Nu hörde jag att klockan ringde där nere så det blir la snart mat! Tacopaj blir det! :) Gott!

Projekt-dag i skolan idag. Gud va duktiga alla 3:or är på skolan. Blir ju imponerad! :D De gjorde bland annat:
- Fotoportfolio
- Skrivit en bok på svenska och engelska
- Skrivit låttexter
- Gjort egen kompinerad musik
- Skrivit artiklar om band
- Gjort ett arbete om träning och nyttigare livsstil
- Provat på att vara vegan i en månad
Det var bara lite av vad alla hade gjort! :) Tycker faktiskt att det är riktigt intressant att gå runt och kolla eftersom det är min tur att gör ett sådant stort arbete efter sommarlovet!
De tips man får av treorna är:
"Börja i tid" och "Skriv loggbok"
näst intill alla treor hade det väldigt stressigt på slutet med slut rapporten och själva arbetet eftersom de brjade försent och de sköt upp det hela tiden, haha. 
Det ska INTE jag göra. Lätt att säga det nu, men jag ska i alla fall försöka att inte göra det (a)
Jag bjuder på en bild på mig från sommaren 2010 ;)

Frissan

Nu sitter jag hos frisören och väntar på att det ska bli min tur ;)
Jag vill inte klippa så mycket men han vill klippa något fräckt. Okej, det skulle varit roligt att prova men jag vågar inte. Tänk så blir det inte fint? :o haha (a)
Jag vill ha rak lugg och inte sned och jag vill ha långt hår och inte kort, så jag vill bara ta på topparna men det är ju tvärt emot vad frisören vill, hahaha. Så vi får se hur det slutar med detta ;)
Hoppas det blir bra i alla fall. Det brukar det bli men det är lite lite lite nervöst (a) hahaha

Hoppas de är klara snart så det kan bli min tur så vi kan åka hem och kolla på när min bror spelar fotbolls-match. Det är ju DM match mit Halmia. De är väldigt bra enlig brodern men vi får hoppas på att de vinner! :D
LYCKA TILL och hoppas att vi kommer hem i tid! :D

Skogsmulle!

Jahopp jahopp jahopp, då har man varit i skogen hela dagen med skolan idag då ;)
Vi hade friluftsdag. Vi åkte till Ön. Vi tävlade klassvis och vi gick runt hela ön och gjorde lite tävlingar. Vi var klara vid lunch, vid 11.30 typ och bussarna kom inte förrän vid 15.30 så det var ju ett tag där som vi inte hade något att göra. Det var iskallt, jag brukar inte frysa men idag var det fruktansvärt kallt!
Men jag och Hanna slutade med dagen på gymmet! :D

Imorgon ska jag till frisören. Ska nog bara klippa mig då och inte slinga håret. Sen när vi ska hem får vi nog skynda skynda får det är DM-match för HIK som man inte kan missa! ;)
Men det blir nog bra med det! ;)

RSS 2.0